Nem tetszik az ötlet, és az a személyes véleményem, hogy remélhetőleg nem jön létre ez a sorozat. Nagyjából mindenben egyetértek a tiltakozókkal
- jelentette ki a 35 éves középpályás.
Az angol bajnok vezetőedzője, Jürgen Klopp előzőleg közölte, szintén bízik benne, hogy nem valósul meg a jövőre rajtoló Szuperliga, és hogy játékosaival együtt csak vasárnap értesült a kezdeményezésről.
Labdarúgás
Megszabadult egyik védjegyétől a BL-győztes edző
17/09/2021 10:14
A német szakember később leszögezte, hogy nem áll szándékában tiltakozásul lemondani tisztségéről.
https://i.eurosport.com/2021/04/19/3117714.jpg
"Nem igaz, amit sokfelé hallani, nem hagyom el a csapatot. Ha rosszabbodik a helyzet, akkor én még keményebb leszek, mert felelősséggel tartozom a játékosaimért és a szurkolókkal való kapcsolatunkért. Próbálok segíteni, amit tudok, hogy rendeződjön a probléma. A csapatomnak és nekem személy szerint is semmi közöm ehhez, az emberek igazságtalanul kezelnek bennünket. Amikor hétfőn Leedsben sétáltunk a meccs előtt, a helyi szurkolók szidalmaztak bennünket" - panaszkodott Klopp, hozzátéve, a Liverpool amerikai tulajdonosai hoztak egy döntést, de az egész klub sokkal többől áll, mint az edzőből és a futballistákból.
A Szuperligát hat angol - Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Chelsea, Manchester City -, három olasz - Juventus, AC Milan, Internazionale - és három spanyol - Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid - sztárklub hozta létre, elsőszámú vezetője pedig Florentino Perez, a Real Madrid elnöke lett. A hétfői bejelentés heves ellenreakciókat és bírálatokat váltott ki politikai szinten is, az UEFA pedig jelezte, hogy eltiltják a válogatottól a Szuperligában játszókat.
https://i.eurosport.com/2021/04/19/3117189.jpg
Forrás: MTI
Premier League
Őrültség lenne a világ egyik legjobb jobbhátvédjét más poszton játszatni
08/09/2021 11:58
Premier League
Letarolták a német edzők az európai labdarúgást, és ez még csak a kezdet
28/08/2021 11:40