Harry Kane második napja nem edz a Tottenhammel

Az angol támadó továbbra is szeretne csatlakozni a Manchester City csapatához és jelenlegi klubjával, a Tottenham Hotspurrel komoly szkanderbe fogott. Az alapozás már megkezdődött a londoniaknál, de Harry Kane továbbra sem jelent meg az edzéseken.

Folytatódik a zsírleszívás a Newcastle-nél

Világbajnoki-selejtező UEFA
Az angolok négyet varrtak az andorraiak kapujába is
05/09/2021 18:43
Andy Carroll, Henri Saivet és Christian Atsu után újabb játékos hagyja el a Newcastle Unitedet. Ezúttal a japán csatár, Yoshinori Muto hagyja ott a Szarkákat, akik a nyáron még mindig nem igazoltak senkit.

Egy tehetséges balhátvéd a Nizzában

A Lyontól elhalászott ígéretes bal oldali hátvéd, Melvin Bard már meg is kezdte az edzéseket a Nizzánál.

Sirigu ingyen a Genoához került

Az olasz válogatott friss Eb-győztes, 34 éves kapusa ingyen került a Genoához.

100 milliós ajánlat Lukakuért?

Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio szerint az Inter visszadobott egy 100 millió eurós + Marcos Alonsót magába foglaló ajánlatot Romelu Lukakuért. Emlékeztetőül: a belga csatár már volt korábban játékosa a londoni Kékeknek.

Joe Hart a Celticnél

A SkySport szerint a Tottenham megállapodott a skót csapatta Joe Hart szerződtetéséről. Fabrizio Romano is hasonlóról számolt be saját csatornáján.

Chiellini hosszabbított a Juventusszal

A klub hivatalos oldalán jelent meg a hír, hogy Chiellini továbbra is a klub kötelékében marad. A “Giorgio2023” hashtag mindent elárul.

Demiral közel az Atalantához

Ha már Juventus: a SkySport szerint közel járunk ahhoz, hogy a csapat hátvédje, Merih Demiral az Atalantához szerződjön. A 23 éves játékosért állítólag 35 millió eurót ajánlott a bergamói csapat.

Brazil játékossal erősít a Barcelona

Emerson Royal korábban a Betis játékosa volt és ma át is ment a hivatalos orvosi vizsgálaton.

A Newcastle bejelentkezett Willockért

A Telegraph szerint a tavalyi idényben kölcsönben náluk játszó Joe Willockért készek lennének nagyobb összeget is otthagyni a Szarkák. A 21 éves, 14 meccs alatt 8 gólt szerző játékosért 25 millió eurót lennének képesek az asztalra tenni.

Az Arsenal ajánlatot tett James Maddisonért

A Mirror szeirnt az Arsenal hivatalos ajánlatot tett a Leicesterben játszó James Maddisonért. Ha hinni lehet a híreknek, az ajánlatnak része Joe Willock vagy Reiss Nelson is, miközben a Rókák állítólag 70 millió eurót kérnének a 24 éves játékosért.
Világbajnoki-selejtező UEFA
Lefociztak minket az angolok, vasárnap Albánia ellen szépíthet a magyar válogatott
02/09/2021 20:52
Labdarúgás
A Barcelonától a PSG-ig: a nyár nagy vesztesei és nyertesei
01/09/2021 19:29