Megvan a megállapodás Varane és a Manchester United között

Kezdetben még az RMC Sport francia csatorna hozta le, de azóta a Manchester United hivatalos úton is jelezte: Raphael Varane hamarosan csatlakozik a Vörös Ördögökhöz. A Marca szerint a United 50 millió euro körüli összeget fog fizetni. Varane közel 10 év után hagyja el a Madridot, ezalatt 4 Bajnokok Ligája-trófeát nyert.
Labdarúgás
Ronaldo hiába az egyik legnagyobb, a Juvénál csúnyán megbukott
29/08/2021 08:30

Malen Dortmundban

A német klub hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy szerződtette a holland válogatott Donyell Malent a PSV Eindhoventől. A 22 éves játékos 2026-ig tartó megállapodást kötött.

A Chelsea lényegében megállapodott Jules Koundéval

Az átigazolási pletykák kihagyhatatlan olasz szócsöve, Fabrizio Romano szerint a francia válogatott Jules Koundé szóban megállapodott a Chelsea-vel. 2026-ig fog szerződni a londoni Kékekhez, de előtte klubjának, a Sevillának is meg kell állapodnia.

Vladimir Petkovic a Bordeaux-ba tart

A svájci válogatott hivatalos csatornáján jelentette be, hogy 7 év után távozik szövetségi kapitánya, Vladimir Petkovic. A hírek szerint a Bordeaux-tól távozó Jean-Louis Gasset helyét fogja átvenni.

Leif Davis a Leeds-től a Bournemouth-hoz igazolt

A Bornemouth építkezik: kölcsönszerződés formájában megszerezte a Leeds védőjét, Leif Davist.

Allegri korábban nemet mondott a Real Madridnak

Az olasz klub sajtótájékoztatóján az edző, Massimiliano Allegri azt mondta: „a Real Madrid megkeresett, hogy legyek az edzőjük, igaz, de nemet mondtam rá. Szeretném megköszönni a lehetőséget, de én a Juventust szeretem.”

Mamadou Sakho a Montpellier-nél kezd új életet

A klub a hivatalos Twitter-csatornájára tett ki egy videót, melyben Mamadou Sakho, a PSG-nél, Liverpoolnál és Crystal Palace-nál megfordult védő adott interjút. A videóban arról beszél, hogy hisz a projektben és alig várja az új kihívásokat.

Haaland a Chelsea érdeklődéséről beszélt

A Sky Sports Deutschland hozott le egy részletet arról, hogy Erling Haaland a Chelsea-vel való tárgyalásokat említette. „Tegnapig közel egy hónapja nem beszéltem az ügynökömmel. Maguknak kell megválaszolniuk. Abban reménykedek, hogy a pletykák, miszerint 175 millió eurók röpködnek, nemcsak egy embert érintenek, mert az eglé sok lenne egy emberre...”

Erling Haaland

Fotó: Getty Images

Alderweireld Katarba tart

A Tottenham belga védőjének távozását maga a klub jelentette be kedden. Következő állomás: Al-Duhail SC.

Jovetic a Herthánál – hivatalos!

A 31 éves Stevan Jovetic a német fővárosba tart. Az AS Monaco korábbi játékosa 2 évre szerződött a Herthához.
Labdarúgás
CR Manchesterbe költözhet, de nem oda, ahol leginkább várják
26/08/2021 16:44
Premier League
Nem játszhat a szezonnyitón a ManUnited egyik bombaigazolása
13/08/2021 18:17