A 352 magyar foci podcast 6. adása már az első bajnoki forduló után történt eseményekről is szól.
Július utolsó hétvégéjén megkezdődött ugyanis a szezon, benne néhány pozitív és negatív csalódással. Egyelőre többet várunk a masszívan megerősített Vasas játékától, és az sem világos, miért nem rotál többet a Fehérvár, pedig megtehetné… Jó viszont nézni a Paksot és a Zalaegerszeget is, a többieket pedig még meglátjuk.
Nehéz meccsen van túl a BL-selejtezőben a Ferencváros, de nem lehetetlen a továbbjutás a visszavágón. Sőt, az 1-1-es döntetlen akár még bizakodóvá is teheti a Fradit a playoffra. Csütörtökön hősi halált halt Norvégiában a Kisvárda, 80 percig partner tudott lenni egy nála jóval esélyesebb ellenféllel szemben. A Fehérvár pedig ugyan rúgott egy ötöst moldáv ellenfelének, a Köln elleni folytatásban azonban kevésbé ők a favoritok.
Labdarúgás
Dzsudzsák szerződését meghosszabbították a DVSC-nél
01/07/2022 - 12:31
A legforróbb témákat a nyár közepén az Egyéb rovatban beszéltük meg. A hétvégi bajnoki nyitány kapcsán felmerült ismét Dzsudzsák Balázs válogatottsága. Megnéztük hát, mit nyilatkozott eddig erről korábban Marco Rossi, ahogy azt is, minek kellene történnie ahhoz, hogy a helyzet változzon. Egyáltalán: szakmai vagy nemzeti kérdés a rekordválogatott újabb pályára lépése?
A 352 magyar foci podcast legújabb része és eddigi összes adása meghallgatható az Eurosport podcast csatornáján. Iratkozz fel rá Spotify-on ITT, Apple podcasten ITT, vagy Google Podcasts alkalmazásban, hogy mindig megkapd a legújabb részeket!
UEFA Nations League
Rossi-interjú: "Azért is szeretem a magyarokat, mert rendkívül őszintén mutatják, ha boldogok"
17/06/2022 - 09:19
UEFA Nations League
Boldogság, büszkeség az egyik, csalódottság a másik oldalon - meccs utáni nyilatkozatok
15/06/2022 - 07:29