Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Vérfagyasztó sikollyal sokkolta az ellenfelet, továbbjutást ért az NBA-játékos lányának akciója

Szabó Bence

Frissítve 13/04/2023 - 15:11 GMT+2

Az NBA rájátszásának előszobájában a Toronto Raptors a Chicago Bullst fogadta, a hazaiakat pedig minden büntetőjük során megzavarta egy éles sikoly. Mint kiderült, ezt a vendégek egyik játékosának kislánya okozta, a mérkőzés pedig a szoros eredmény miatt lényegében a kihagyott büntetőkön ment el.

DeMar DeRozan kislánya vérfagyasztó sikollyal sokkolta az ellenfelet büntetőzés közben

Fotó: AFP

A kislányt eredetileg a meccsre sem akarták elvinni, mégis ő került a középpontba.
Furcsa jelenségnek lehettek tanúi, akik megnézték a Toronto Raptors-Chicago Bulls NBA-meccset csütörtök éjjel. A két csapat a bajnokság playin szakaszában csapott össze, vagyis egyetlen meccsen dőlt el, ki folytathatja a szezont. A győztes a Bulls lett, ehhez pedig az egyik játékosuk kislánya is aktívan hozzájárult.
A mérkőzés során, valahányszor a hazai pályán játszó torontóiak egyik játékosa büntetődobásra készült, a nézőtéren felhangzott egy hangos és éles sikoltás. A Raptors játékosait láthatóan megzavarta a jelenség, ugyanis mindössze 50%-os hatékonysággal dobták a büntetőket, ami hosszú ideje a legrosszabb mérlege volt a csapatnak. Mivel a mérkőzést 105-109-re nyerte a Bulls, nyugodtan mondhatjuk, hogy ez döntő faktor volt.
A nézők érdeklődését nyilván felkeltette, kinek a hangja okozhatta a sok kimaradt dobást, pláne miután kiderült, kiről van szó. A sikolyok ugyanis nem mástól, mint a Bulls egyik játékosának, a korábban a Torontóban is játszó DeMar DeRozannak kislányától, a kilencéves Diartól származtak.
DeRozan persze megkérdezték a mérkőzés után, mit gondol a dologról. A Bulls játékosa leginkább példamutató apának tűnt, amikor elmondta, hallva a lánya sikolyait, az első gondolata az volt, minden rendben van-e vele. DeRozan elmesélte azt is, hogy eredetileg a másnapi iskola miatt nem akarta elhozni a lányát az idegenbeli mérkőzésre, de a kiskorában sok Toronto meccsre járó Diar addig rágta a fülét, amíg végül igent mondott.
A játékos az eredményt látva örült, hogy így tett.
Örülök, hogy engedtem jönni, tartozom neki egy kevéssel, az tuti.
A Bulls a győzelemmel még nem jutott be a rájátszásba, de magyar idő szerint szombat éjjel 1-től a keleten alapszakasz-hetedik Miami Heat ellen kiharcolhatják a továbbjutást. Másnap nincs suli, szóval DeRozan lánya akár Miamiban is nyugodtan ott ülhet a lelátón…
Aki pedig a végtelenített sikolyokra kíváncsi, íme a teljes összeállítás a kis Diar akciójáról:

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés