Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fellélegezhet a Lakers: Jó hírek érkeztek LeBron Jamesről

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/11/2022 - 10:06 GMT+1

A vizsgálatok szerint nem súlyos LeBron James sérülése. A játékos csapata, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers szerdai mérkőzésén ágyékfájdalmai miatt kért cserét.

LeBron James

Fotó: AFP

NBA - Nem súlyos LeBron James sérülése

A négyszeres bajnok, 37 éves sztár a 2018/19-es szezonban hosszú időt hagyott ki ágyéksérülés miatt. A Lakers edzője, Darvin Ham most azt mondta: tartott attól, hogy hosszabb időre elveszíti egyik legjobbját, ám az orvosok nem találtak komoly bajt, a vizsgálatok eredményei szerint ugyanis James csak kisebb húzódást szenvedett a közelítőizmában.
"Nincs szakadás, ez a legfontosabb. Ez egy jó hír, bár nyilván vannak fájdalmai és egyelőre kérdéses, hogy a következő meccsünkön játszhat-e, de örülök annak, hogy semmilye nem szakadt el" - nyilatkozta a tréner.
Ham számára különösen fontos, hogy ne veszítse el hosszabb időre Jamest, a csapat ugyanis vele sem teljesít jól, nélküle pedig még kilátástalanabb helyzetbe kerülne. A Lakers 11 alapszakaszmérkőzés után két győzelemmel és kilenc vereséggel a Nyugati főcsoport utolsó előtti helyén áll. LeBron James tíz meccsen lépett pályára és ezeken átlagban 24,9 pontot, 8,8 lepattanót és 6,9 gólpasszt ért el.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés