Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kevin Durant Phoenixbe tart, Irving jól mutatkozott be a Dallasban

Eurosport Magyarország

Frissítve 09/02/2023 - 09:44 GMT+1

Kyrie Irving nagyszerűen mutatkozott be új csapatában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján, vezetésével a Dallas Mavericks 110-104-re nyert a Los Angeles Clippers vendégeként. A nyugti parton pedig a Phoenix Suns robbantott egy bombaigazolással. Kevin Durant Arizonába tart.

Kyrie Irving jól mutatkozott be a Dallasban

Fotó: Getty Images

Kyrie Irvinget vasárnap cserélték el a Brooklyn Netstől, és egy hétig nem lépett pályára az üzlet miatt.
Új állomáshelyén végül olyan találkozón mutatkozott be, melyen a dallasiak kulcsembere, Luka Doncic sérülés miatt hiányzott. Irving azonban a Mavericks élére állt, és 24 pontjával a vendégek legeredményesebbjének bizonyult.
A Dallas azonnal magához ragadta a kezdeményezést, és 41-25-re megnyerte az első negyedet. A folytatásban a hazaiak megkezdték ugyan a felzárkózást, a harmadik negyed végén már érett az egyenlítésük, a vendégek azonban végig előnyben voltak.
Csütörtök reggel jelent meg az első hír, miszerint Kevin Durant szintén elhagyja a Brookly Nets csapatát, ezt az NBA-s körökben jól ismert Adrian Wojnarowski is megerősítette.
Durant (és TJ Warren) ellenértéke három játékos, név szerint Mikal Bridges, Cam Johnson és Jae Crowder. Mellettük a Nets négy elsőkörös picket kap, ezen felül a 2028-as évben egy opciós elsőkörös draftjog is érkezik Durant korábbi csapatához.
A ligaelső Boston Celtics küzdelmes és kiegyenlített összecsapáson hétpontos különbséggel kerekedett a vendég Philadelphia 76ers fölé. Anthony Edwards 31, míg Jaylen Nowell egyéni karriercsúcsot jelentő 30 ponttal járult hozzá a Minnesota Timberwolves pontgazdag, 143-118-as idegenbeli sikeréhez a Utah Jazz otthonában.
Eredmények:
  • Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks 104-110
  • Boston Celtics-Philadelphia 76ers 106-99
  • Utah Jazz-Minnesota Timberwolves 118-143
  • Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 113-85
  • Washington Wizards-Charlotte Hornets 118-104
  • Miami Heat-Indiana Pacers 116-111
  • Toronto Raptors-San Antonio Spurs 112-98
  • Houston Rockets-Sacramento Kings 128-130
  • Portland Trail Blazers-Golden State Warriors 125-122
részben MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés