Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kyrie Irving nyerte a vakcina csatát, újra játszhat hazai pályán

Péter Babos

Frissítve 24/03/2022 - 13:20 GMT+1

Végéhez közeledik a Kyrie Irving-saga. Eric Maynor New York polgármestere bejelentette, a közeljövőben feloldják a sportolókra vonatkozó korlátozást, így az oltással nem rendelkező játékosok újra pályára léphetnek a város területén. Ez nem csak a kosarasnak jó hír, hanem a New York Yankees és Mets baseball csapatok oltatlan játékosainak is.

Kyrie Irving

Fotó: Getty Images

Az egész NBA szezon egyik legfőbb sztorija Kyrie Irving és az ő oltásellenessége volt. A New York-i szabályozások miatt a Brooklyn Nets sztárja nem edzhetett hazai környezetben a csapattal és pályára sem léphetett a Barclays Centerben. Eleinte a Nets nem játszatta Irvinget idegenben sem, végül a vezetőség fejet hajtott az irányitó nézetei iránt tanusított elköteleződése előtt, így 19 mérkőzésen már részt tudott venni a 30 éves kosaras.

A CBS információi szerint végre pont kerül csütörtökön az ügy végére, mivel a városvezetés bejelenti, hogy az oltással nem rendelkező játékosok is sportolhatnak az oltottakkal. Amennyiben ez valóban bekövetkezik, az Uncle Drew becenévre hallgató klasszis vasárnap megkezdheti a szezont hazai közönség előtt is, a Charlotte Hornets ellen.



A Nets természetesen tárt karokkal várja Irvinget, aki 27.7 pontot, 5.8 gólpasszt és 4.7 lepattanót átlagol idén úgy, hogy 49 százalékkal tüzel mezőnyből, 43-mal triplából és 90-nel a büntető vonal mögül. Ráadásul nem rég karrier csúcsot döntött és 60 pontot szórt az Orlando Magic ellen.

A hír hatására már a Brooklyn a fogadóirodáknál a legesélyesebb arra, hogy döntőbe jusson a keleti konferenciából, köszönhetően annak is, hogy Kevin Durant egészséges, és Ben Simmons is közeledik a visszatéréshez.

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés