Heti négy meccset közvetítünk az idény során a kupaszériából, melyben ezúttal is a magyar bajnok Szolnoki Olaj csapatáért szoríthatunk.
A szolnokiak a Keleti Konferencia talán legerősebb csoportjába kerültek, a korábbi kupagyőztes Lietuvos Rytas, a Debrecenben előttük EuroChallenge-et nyerő Besiktas, a PAOK Szalonki és két orosz társaság, például a jó ismerős Zenit Szentpétervár mellé. Bivalyerős csoport, ahol nehéz lesz meccseket nyerni, de végre igazi hazai pályán, a Tiszaliget csarnokban nem lehetetlen.
Az Euroliga alatt 1 szinttel futó sorozat 36 csapatos alapszakaszát október 13-tól december 16-ig rendezik. Nyugat-Európából olyan nagyágyúk indulnak a fődíjért (ami a Eurocup trófea mellett a következő Euroliga-szezon részvételi jogát is jelenti), mint a korábbi döntős trió, a Bilbao, az Alba Berlin és a Gran Canaria, vagy a rekordot jelentő háromszoros győztes Valencia. A Keleti Konferenciát az elmúlt 5 évből 4-szer nyerő orosz sztárcsapatok fémjelzik, mint a 2011-es győztes UNICS Kazany, vagy a tavalyi euroligás Nyizsnij Novgorod. De itt találjuk a török nagyágyúkat is, mint a Besiktas, a tavalyi elődöntős Banvit, és az elmúlt években az Euroligában remeklő Galatasaray.
Kosárlabda
Nyert a Lakers, egyre közelebb vannak a rájátszáshoz
TEGNAP 07:31
24 csapat éri meg az új évet a sorozatban, amely januárban a második csoportkörre kiegészül az Euroliga alapszakasza után kieső 8 elit csapattal.
Addig is Eurocup csoportmeccsek élőben, és Euroleague Basketball Show magazin minden kedden és szerdán az Eurosport 2-n!

Eurocup semi final first leg Banvit - Khimki

Fotó: AA

NBA
Így zajlott Kobe Bryant és Michael Jordan utolsó üzenetváltása
TEGNAP 12:28
Kosárlabda
Rekordáron vették meg az NBA-legenda mezét
09/05/2021 12:09