Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Euroligás tömegverekedés: ötmeccses eltiltást kapott Hanga Ádám csapattársa

Eurosport Magyarország

Publikálva 28/04/2023 - 20:41 GMT+2

Euroliga - A csütörtöki Euroliga-botrány folyományaként legsúlyosabb büntetésként öt mérkőzésre tiltották el Guershon Yabuselét, a Hanga Ádámot foglalkoztató Real Madrid kosárlabdacsapatának játékosát.

Euroligás tömegverekedés: ötmeccses eltiltást kapott Hanga Ádám csapattársa

Fotó: AFP

Férfi kosárlabda Euroliga - Négy játékost tiltottak el a madridi tömegverekedés miatt

A spanyol együttes és a vendég Partizan Beograd játékosai között a negyeddöntős összecsapás hajrájában tört ki tömegverekedés, amelyet követően több mint húsz játékost kizártak. Mivel a két együttesben nem maradt elegendő kosaras, a meccset nem tudták folytatni. A végeredmény 95-80 lett a vendégek javára.
Az európai szövetség honlapjának beszámolója alapján mindkét csapat 50 ezer eurós pénzbüntetést kapott, összességében pedig négy játékos tiltottak el: Yabusele mellett csapattársának, Garbiel Decknek egy meccset kell kihagynia, míg a szerbektől Kevin Punter két, Mathias Lessort pedig egy találkozón nem léphet pályára.
Hanga a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt. A magyar válogatott játékos a találkozón hat percet játszott, ez idő alatt egy gólpasszt adott.
A Partizan 2-0-ra vezet a párharcban, amely az egyik csapat harmadik sikeréig tart. A harmadik mérkőzést kedden játsszák Belgrádban.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés