A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdázói közül Fodor Csenge után a norvég Veronica Kristiansen is megfertőződött a koronavírussal.


A klub honlapjának hétfői beszámolója emlékeztet, hogy a magyar válogatott balszélső megbetegedésére pénteken derült fény, ezért a csapat nem utazott el a montenegrói Buducnost Podgorica elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre.
Karanténba kerültek a győri kézisek, elmarad az idegenbeli BL-meccs | Eurosport
Elmarad a Győri Audi ETO KC hétvégi Bajnokok Ligája-mérkőzése, mert az elutazás előtti PCR-tesztelésen a delegáció egyik tagja pozitív mintát adott. A győriek szombaton a Buducnost Podgorica vendégeként léptek volna pályára, de a montenegrói találkozóra nem tud kiutazni a magyar együttes, mert - amint arról a klub honlapja beszámol - a Nemzeti Népegészségügyi Központ tíznapos hatósági karantént rendelt el.
Tokyo 2020
Franciaország legyőzte Egyiptomot, sorozatban negyedszer játszhat döntőt az olimpián
3 ÓRÁJA
Az egész keret és a szakmai stáb karanténba került, a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki meccset is elhalasztották, majd hétfőn a világ- és Európa-bajnok norvég átlövő tesztje is pozitív lett. Tünetei egyiküknek sincsenek.
A többiek negatív eredményt produkáltak, és amennyiben ez a szerdai mintavételen is így lesz, a járványügyi hatóság a karantént eltörli.
MTI
Tokyo 2020
Sorozatban negyedszer jutottak az olimpiai döntőbe a francia kézisek
4 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Tokió 2020 - France - Netherlands - Kézilabda – Olimpiai főhírek
EGY NAPJA