A győri klub pénteki közleménye szerint a szakvezetőt a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzést követően mentették fel a munkavégzés alól.

A Debrecen elleni bajnokin megbízott edző vezeti majd a zöld-fehér együttest, amelynek felkészítésével Görbicz Anitát, Kun Attilát és Holanek Zoltánt bízta meg Bartha Csaba klubelnök.
A legnagyobb hazai rivális FTC vendégeként szerdán elszenvedett 31-22-es vereséget követően a bajnokságban már nem saját kezében van a Győri ETO sorsa, amelyre még komoly feladatok várnak a szezonban: a Magyar Kupa jövő hétvégi, veszprémi négyes döntője - amelynek első napján ismét a Ferencvárossal találkozik -, valamint május utolsó hétvégéjén a BL budapesti négyes döntője, illetve öt bajnoki meccs.
Kézilabda
Folytatódott a Győri ETO 61 mérkőzésből álló, 2018 januárja óta tartó veretlenségi sorozata a BL-ben
17/10/2021 16:03
Danyi Gábor 2018 nyarán vette át a győri csapatot, amely ebben az időszakban egy-egy bajnoki címet, Magyar Kupát, illetve BL-t nyert, és csak két tétmérkőzést veszített el. Tavaly januárban Siófokon, szerdán pedig az FTC otthonában kapott ki az NB I-ben, a BL-ben 2018 januárja óta veretlen.
Azt már január elején bejelentették, hogy Danyi a mostani idény végén távozik a klubtól, és a Siófok vezetőedzőjeként folytatja pályafutását, az ETO kispadjára pedig visszatér a spanyol Ambros Martín.
https://i.eurosport.com/2021/04/13/3080318.jpg
"A Ferencváros elleni meccs után az a minimum, hogy elnézést kell kérnem a csapatunk teljesítménye miatt. Sajnálattal hoztuk meg azt a döntést, miszerint a mai nappal felmentjük a munkavégzés alól Danyi Gábort, a munkaszerződését megszüntetjük" - nyilatkozta Bartha Csaba, aki továbbra is bízik benne, hogy a Magyar Kupában és a BL-ben megvédi címét a csapat.
Forrás: MTI
Bajnokok Ligája
A Győr a címvédővel, az FTC az ezüstérmessel került egy csoportba a BL-ben
02/07/2021 13:17
Kézilabda
Büntetők után kiesett a Győr
29/05/2021 15:33