A korábbi bizonytalanság után eldőlt, hogy megrendezik péntek este a Magyarország - Zöld-foki Köztársaság mérkőzést az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.


A magyar szövetség tájékoztatása szerint az afrikai csapat azon játékosai és stábtagjai, akik nem fertőződtek meg a koronavírussal, a péntek délutáni antigénteszten is negatív eredményt produkáltak, így közép-európai idő szerint 20.30-tól a terveknek megfelelően lejátsszák a magyar válogatott nyitómeccsét a gízai A csoportban.
Moustafa koronavírus-sújtotta vb-jén kerülhet újra a nemzetközi elitbe a magyar válogatott | Eurosport
Szerdától két és fél héten át Egyiptomra figyel a nemzetközi kézilabdaélet: a sportág történetében első alkalommal 32 csapatos világbajnokságot rendeznek. A létszámbővítés célja az volt, hogy új piacokat tudjon meghódítani a sportág, ám az ebből a szempontból legfontosabb csapat, az Egyesült Államok a torna kezdete előtti napon lemondta a részvételt a rengeteg fertőzött játékos miatt.
World Championship
"A saját helyzetünket nehezítettük meg" - Háfra jobb védekezést vár a kéziválogatottól
EGY NAPJA
A találkozóra a gyermeke születése miatt Szegeden tartózkodó Bodó Richárd mellett Bóka Bendegúzt, Rodriguez Alvarez Pedrót és Székely Mártont nem nevezte a magyar együttes.
MTI
World Championship
A Ferencváros jobbátlövője szerint az izgatottságot és a feszültséget kellett leginkább legyőzniük
TEGNAP 10:55
World Championship
A szokásos torna eleji szenvedéssel, de győzelemmel kezdett női kézicsapatunk
TEGNAP 21:13