Görbicz Anita: változatlanok a célok a következő szezonban is
A klubelnök kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell "zöld kártyára" várniuk.
Elemzésünket a csapatról és a jövőről ezen a linken olvashatjátok.
Kézilabda
Idegenbeli döntetlennel kezdte a BL-negyeddöntőt a Győr
30/04/2022 18:41
"Nekem tavaly sajnos még a döntőbe sem sikerült bejutni, úgyhogy ezért mindenképpen előrelépés az idei szezon" - értékelte csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33-31-re kikapott a norvég Viperstől.
Görbicz Anita kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek. Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.
Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába - hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a "babázás" mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de - amint jelezte - nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.
MTI
Kézilabda
Egy álom teljesült Győrben: Görbicz Anita lett a Győri Audi ETO KC új elnöke
05/04/2022 17:01
Kézilabda
Megszakadt a Győr hetvenmeccses veretlenségi sorozata
19/02/2022 19:00