Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Sporting győzött, eldőlt a Tatabánya sorsa

Eurosport Magyarország

Publikálva 28/11/2023 - 23:01 GMT+1

A portugál Sporting CP 35-22-re nyert a lengyel KGHM Chrobry Glogów otthonában kedden a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában, ezzel eldőlt, hogy a Tatabánya nem jut tovább a középdöntőbe.

A portugál Sporting CP 35-22-re nyert a lengyel KGHM Chrobry Glogów otthonában

Fotó: Eurosport

A Tatabánya korábban 28-25-re kikapott a román CSM Constanta otthonában, és bár a jövő keddi utolsó körben pontszámban még utolérheti a portugálokat, az egymás elleni eredmények a Sportingnak kedveznek.
A válogatott beálló Rosta Miklós négy lövésből három góllal járult hozzá a román bajnok Dinamo Bucuresti 40-24-es győzelméhez a bosnyák RK Izvidac otthonában.
A 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefannak két kísérletből egy találata volt a szerb bajnok RK Vojvodina színeiben, amely házigazdaként 34-29-re nyert az északmacedón RK Alkaloid ellen, ezzel biztosította továbbjutását.
Lukács Péter mindkét lövését gólra váltotta a norvég Elverum HB együttesében, amely 27-26-ra nyert a montenegrói RK Lovcen-Cetinje otthonában, ennek ellenére már biztosan nem jut tovább, ahogyan Palasics Kristóf csapata, a spanyol CB Ciudad de Logrono sem.
Mind a nyolc csoportból az első két helyezett jut a középdöntőbe, onnan az elsők a negyeddöntőbe, a második és harmadik helyezettek a rájátszás első fordulójába kerülnek.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés