A ferencvárosiaknak a franciák mellett is komoly ellenfeleik lesznek az A csoportban, többek között a legutóbb negyeddöntős montenegrói Buducnost Podgorica, az orosz Rosztov-Don és a román CSM Bucuresti.

A B-ben a legutóbbi három Final Four-os mellett a tavasszal a nyolc között búcsúzó Metz is tagja a nyolcasnak.
"Nem lehetek elégedetlen a sorsolással, talán picit nehezebb a mi csoportunk, de a legtöbb dolog úgyis a saját teljesítményünkön múlik majd. Remek ellenfelek várnak ránk, ez nem kérdéses, a címvédő mellett az újonc is hozzánk került. Különleges lesz ez a szezon, mert idén több új játékos is érkezik a csapathoz, valamint az olimpia miatt kevesebb időnk is lesz felkészülni, de ez az ellenfeleink többségére szintén igaz" - idézte a győri klub Facebook-oldala Ambros Martin vezetőedzőt, aki hozzátette, hogy a "lényegi dolgok nem a csoportkörben, hanem jövő május-júniusban dőlnek majd el".
Kézilabda
Büntetők után kiesett a Győr
29/05/2021 15:33
A női BL lebonyolítása megegyezik a férfiakéval. A szeptember 12-én kezdődő és 2022. február 14-én záruló csoportmérkőzések után a csoportok első hat helyezettje jut tovább, az első kettő-kettő egyenesen a negyeddöntőbe. A nyolc közé kerülésért március 6. és 14. között játszanak a csapatok, a negyeddöntő mérkőzéseire április 3. és 11. között kerül sor, a négyes döntőt pedig május 29-30-án rendezik Budapesten.
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportbeosztása:
A csoport: FTC-RAIL CARGO HUNGARIA, Brest Bretagne (francia), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), CSM Bucuresti (román), Borussia Dortmund (német), Rosztov-Don (orosz), Esbjerg (dán), HC Podravka Vegeta (horvát)
B csoport: GYŐRI AUDI ETO KC, CSZKA Moszkva (orosz), Vipers (norvég), Krim Ljubljana (szlovén), Odense (dán), Metz Handball (francia), Kastamonu (török), Sävehof (svéd)
Forrás: MTI
Kézilabda
Danyi győri menesztése a válogatott egyensúlyát is boríthatja
11/05/2021 16:59
Kézilabda
Távozik a Győri Audi ETO kézilabdacsapat kispadjáról Danyi Gábor
07/05/2021 12:31