A Baník Most korábban csak egyszer kapott ennyi gólt, 2019 októberében, amikor 46-21-re kikapott a Győrtől.

Eredmény, csoportkör, 6. forduló, A csoport:

  • DHK Baník Most (cseh) - FTC-Rail Cargo Hungaria 27-46 (11-26)
World Championship
Nincsenek meglepetések a magyar válogatott bő vb-keretében
8 ÓRÁJA
Remekül kezdett a Magyar Kupa-címvédő, még két perc sem telt el, amikor 3-0-ra vezetett. A csehek rendhagyó módon már a negyedik percben időt kértek, de az FTC lendületét nem tudták megtörni, Kovács Anett és Klujber Katrin vezérletével tovább növelte a különbséget a vendégcsapat. A 19 éves irányító, Kukely Anna is lehetőséget kapott már az első félidőben, és mindhárom lövését gólra váltotta.
Még a meccs harmadánál sem jártak a csapatok, amikor a Ferencváros előnye elérte, majd meg is haladta a tíz gólt. Az óriási tudás- és sebességkülönbség miatt a magyar együttes 26-11-re vezetett a szünetben. A második félidő színvonalán érződött, hogy nagyon hamar eldőlt a meccs. Az iram némileg csökkent, a különbség sem nőtt olyan ütemben, mint korábban. A 47. percben már húsz gól volt közte, ami a végére csupán eggyel csökkent.
Klujber 11, Andrea Lekic és Kovács Anett öt-öt góllal, Janurik Kinga 14 védéssel járult hozzá a sikerhez.
A november 4-én kezdődő Európa-bajnokság miatt a BL-ben szünet következik, a három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel álló FTC legközelebb december 4-én lép pályára, amikor a román CSM Bucuresti otthonába látogat.

MTI
Kézilabda
Utolsó pillanatos góllal kapott ki a Ferencváros
8 ÓRÁJA
Bajnokok Ligája
Szoros meccsen verte a Veszprém a Zagrebet
24/11/2022 - 19:36