Egy héttel a Flandria előtt, de van der Poel nélkül jött az egyik komoly főpróba, amit Wout van Aert egy sima győzelemmel zárt. A Jumbo-Visma belga versenyzője nagy esélyesként, komoly fölénnyel húzta be egy sprint után a Gent-Wevelgemet, így már három győzelemnél jár ebben az idényben.


Ráadásul három milyen komoly győzelemnél, hisz a Tirrenón nyert kettőt korábban (és ott Pogacar mögött később második volt összetettben), 2021-ben konkrétan egyszer sem zárt a top 15-ön kívül.
A mai főpróba után most van Aertnak lesz egy hét szünete, hiszen van der Poellal ellentétben ő nem megy a szerdai Dwars door Vlaanderenre.
Kerékpár
Ulissi nyerte a szlovén kör királyszakaszát
10 ÓRÁJA
A sprintben Nizzolo jött be másodiknak, Trentin meg harmadiknak, de utólag mindketten elismerték, hogy ebben a hajrában nem nagyon volt miről beszélni. 
Apró érdekesség, de azok után, hogy Sam Bennnett sokáig az első csoportban tekert (majd menet közben hányt egyet...), nem zárt Quick-Step-versenyző az első tízben (Lampaert lett a legjobb, a 14. helyével), ami azért náluk nem megszokott ezen a versenyen. De igazából egyik egynaposon sem.
Bár, ha jövő vasárnap Flandriát nyernek, Patrick Lefevere valószínűleg gyorsan elfelejti ezt a mai versenyt.
Kerékpár
Négy ok, amiért az Ineos szerint Thomas megnyerheti az idei Tourt
16 ÓRÁJA
Tour of Slovenia
Aberasturi nyerte a sprintet a szlovén kör 3. szakaszán
TEGNAP 17:06