Száznegyven nap szünet után újra élő kerékpár az Eurosporton, egy nagyon izgalmas Strade Bianchéval folytatódott nálunk is a szezon. Wout Van Aert megnyerte a kedvenc egynaposát, Formolo megszerezte az olaszoknak a második helyt, Sagan és van der Poel viszont nem szólt bele a versenybe.


Az utolsó fehér murvás szektorban, 12.5 km-el a cél előtt indult el Wout Van Aert, akin már korábban is látszott, hogy nagyon rendben van a hőség ellenére. A támadását sem a végig meggyőzően tekerő Bettiol-Formolo-Schachmann hármas sem tudta átvenni, nekik maradt az üldözés.
Kerékpár
Caruso: "Nem történt semmi extra, csak egy kicsit híresebb lettem”
40 PERCE
Wout Van Aert végig tartotta a 10 másodperces előnyét. Formolóék nem tudtak közelebb kerülni hozzá, az utolsó kilométeres kapunál viszont már biztos volt, hogy ebből szóló győzelem lesz.
A Jumbo belga versenyzője megnyerte a kedvenc egynaposát (a korábbi két indulása alkalmával egyaránt harmadik volt), Formolo fél perc hátránnyal bejött a második helyre, Schachmann tisztán harmadik lett.
A szezon hétfőn, egy újabb olasz egynapossal, a Gran Trittico Lombardóval folytatódik, élő közvetítés 14.40-től az Eurosport 2-n!
Adriatica Ionica Race
Így nyert Viviani sprintet az Adriatica Ionicán
11 ÓRÁJA
Kerékpár
Froome ott lesz a Touron, de nem első számú emberként
EGY NAPJA