Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Roglic elismerte, hogy nem esett neki jól az Angliru

Eurosport
Eurosport

Publikálva 02/11/2020 - 09:49 GMT+1

Roglic az Anglirun elveszítette a piros trikót, de a keddi időfutam fényében egyáltalán nem tűnik soknak a 10 másodperces hátránya.

Fotó: Eurosport

Mire számítunk akkor, ha valakinek az összetett esélyesek közül rossz napja van az Anglirun? Egy perc hátrányra? Kettőre? Esetleg tízre? És mit mondunk a tíz másodpercre? Hisz Roglic - aki bevallotta, hogy nem esett jól neki a tegnapi szakasz vége - alig kapott valamit Carapaztól.

Persze, csak elbukta a piros trikót, és van némi hátránya, de komoly megzuhanásról azért szó sem volt tegnap.
"Jobban esett volna ha én adok a többieknek, de nem vészes a helyzetem, elég jól állok összetettben" - mondta a vasárnapi befutó után Roglic. 
"Nem volt jó napom, ha nincs ott velem Sepp Kuss - aki talán még a szakaszt is megnyerhette volna - valószínűleg még többet kapok. Elképesztő volt a csapatom, mindenki nagyon magas szinten teljesített. Lehet, hogy kaptam egy picit, de figyelembe véve az időfutamot, még minden esélyem megvan arra, hogy megnyerjem a Vueltát. Mert természetesen ez a célunk."
picture

000_8UC82Y.jpg

Fotó: Eurosport

Carapaz visszavette a piros trikót, ami az eddig 12 szakasz során 8 napig volt Roglic-nál. Kettőjükön kívül más nem is vezette az összetettet. 
Kedden a 33 kilométer hosszú, de a végét tekintve bizony hegyi befutós időfutammal folytatódik a spanyol kör, és elnézve az utolsó hetet, Roglic-nak tényleg jók az esélyei. Hisz szigorúan a szintrajzok alapján, talán csak a szombati naptól kell tartania, amikor a Covatilla tetején lesz a cél.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés