Vårgårda TTT
nők | 06.08.2022
Befejezett
VårgårdaVårgårda
Hirdetés
Ad

Team time trial - Women Összefoglaló

Eredmények

VersenyzőkIdő
144:56
2+38
3+49
4+1:15
5+1:41
Hirdetés
Ad

LIVE: Vårgårda - Vårgårda

Vårgårda TTT - 2022. augusztus 6.

Vårgårda TTT Vårgårda - Vårgårda – Kövesd élőben az Eurosporttal! A(z) {Stage}} 16:10 időpontban kezdődik ezen a napon: 2022. augusztus 6..

Nálunk megtalálod a legfrissebb kerékpáros híreket, és mindent, amit a versenyekről tudni kell: Eredmények, Tabella, útvonal, és a(z) Vårgårda TTT teljes menetrendje, vagy hogy kik voltak a Korábbi győztesek.

Kövesd velünk Valter Attila, Peák Barnabás, Fetter Erik és Dina Márton szezonját, nálunk megtalálod a világ legjobb kerékpárversenyzőit, a(z) Vårgårda TTT állásának alakulását és a legfrissebb eredményeket. A friss kerékpáros híreket keresel, válaszd az Eurosportot.

Az Eurosporton első kézből értesülhettek a(z) Vårgårda TTT legfrissebb híreiről, olvashattok interjúkat, szakértői véleményeket, megmutatjuk a versenyek legjobb pillanatait, elhozzuk videón az összefoglalókat, és sok minden mást is megmutatunk. A Tour de France, a Giro d’Italia és a Vuelta a España egyetlen percéről sem maradtok le velünk.

Válaszd az eurosport.hu-t ha a sportvilág legfrissebb híreit keresed: foci, kerékpár, tenisz, snooker és még sok más sportág híreivel és videóival várunk minden nap!