Egy majdnem sikeres Almeida szökés, a mezőny (pontosabban Alaphilippe) azonban az utolsó százason belül utolérte a csapattársát. A szakasz meglett a Quick-Stepnek, de a világbajnok megint majdnem korán ünnepelt.

Megvan Julian Alaphilippe első idei győzelme, egy olyan szakaszon, amit kis túlzással neki találtak ki. Ezt mondtuk volna tavaly ilyenkor, de azzal, hogy Van Aert és van der Poel is itt van a mezőnyben, ez már nem csak rá volt igaz.
A Tirreno második napja egy 30 kilométerrel a céltól megindított támadás miatt lett a vártnál is izgalmasabb, Sivakov, Yates, Almeida és Landa közül a Quick-Step versenyzője bírta a legtovább, és bár nem adta könnyen magát, a cél előtt nem sokkal megfogták. Konkrétan Alaphilippe, aki megint elég lazára vette a végét, de azért egy kerékpárnyi előnye csak maradt az elképesztő hajrát bemutató van der Poel előtt.
Kerékpár
Visszavonult a litván versenyző, akinek Roubaix-ban külön kinyitották a velodrome-ot
10 ÓRÁJA
A kék trikós Wout Van Aert közvetlenül mögöttük, a harmadik helyen jött meg, azaz szerzett jóváírást, és továbbra is ő vezeti az összetettet. A nagy nevek közül mindenki a győztessel azonos idővel ért célba, csak a hajrában látványosan elfáradó Simon Yates kapott egész sokat, 1.22-t.
A Tirreno-Adriatico pénteken egy hasonlóan dombos, és emelkedős befutót hozó szakasszal folytatódik, 13.30-kor kezdünk az Eurospot 2-n!
Kerékpár
Mennyire nagy baj, hogy nem Párizsban ér véget a Tour? - ESB podcast
TEGNAP - 18:12