Az elmúlt hetekben, sőt lassan hónapokban elég sokat agyaltam, és beszélgettem másokkal arról, hogy miként lehetne előrelépni a Túraautó Hírbloggal. Néhány közvélemény kutatást is tartottam, ahol az aktív kemény mag el is mondta a véleményét, ezért köszönet mindenkinek. Íme egy kis összefoglaló.
Reklámok
Amint érzékelhettétek, reklámok jelentek meg az oldalon, a cikkekben és a videókon. A legtöbben tudjátok, hogy a Túraautó Hírblogot eddig teljes mértékben ingyen, lelkesedésből írtam. Nagyon sok munka van benne, napi 3-5 órát kell foglalkoznom vele, hogy minden fontos hír eljusson hozzátok. A hirdetésekből némi kis pénzescske csurranhat-cseppenhet idővel. Gazdag nem leszek belőle, de valamit azért jelent. Remélem, hogy nem zavar majd benneteket, és talán még találtok is olyat, ami érdekel.
Kerékpár
Tom Pidcock – Ilyen lenne a tökéletes sokoldalúság?
3 ÓRA
Kommentek
Az új oldal elindulásakor tartottam egy közvélemény kutatást, amelyből az derült ki, hogy sokatoknak problémás, hogy a Facebook profillal lehet csak hozzászólni a cikkekhez. Mostanra sikerült elérni a változást. A Facebook hozzászólás lehetősége megszűnt, elnézést azoktól, akik szerették. Helyette egy új rendszer működik. Regisztráció nem szükséges, egyszer beírod a felhasználóneved és az email címed, aztán kommentelsz. Tapasztalataink alapján a rendszer megjegyzi, amit beírtál, úgyhogy a nevedet legközelebb már nem kell bepötyögni. Az e-mail címet sajnos nem tudtuk kihagyni a dologból, de mindenkit megnyugtatok, tőlünk biztosan nem kaptok keresetlen üzenetet, sem pénisz megnagyobbításról, sem semmi másról... :)
Facebook
Talán az a kérdés osztott meg leginkább benneteket. Azt tapasztaltuk, hogy a Facebook telítettsége miatt a cikkek az érdeklődők kis részéhez jutnak csak el, és erre próbáltunk megoldást találni. Úgy tűnik, megvan. A Túraautó Hírblog FB oldala mellett létrehoztunk egy Túraautó Hírblog Csoportot, amely nyitott, bárki csatlakozhat. Sajnos jóváhagyás kell, de két egeret fogok bekötni, hogy gyorsabban tudjak kattintgatni. :) A csoportok jelenlegi működési elve szerint ha közzéteszünk benne valamit, arról a csoporttagok értesítést kapnak. Ez egy kis piros szám a földgömb mellett.
Emellett a bal oldali oldalsávban is megjelenik egy jelzés a csoport neve mellett. Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy csatlakozzon a Túraautó Hírblog Csoporthoz. Az is nyugodtan megteheti, aki nem akar értesítést kapni, mert két kattintással le lehet tiltani. A jobb felső sarokban találtok egy fület "Értesítések" felirattal, arra kattintva tudjátok beállítani, hogy kéritek-e vagy sem.
A Csoportba egy Túraautó Hírblog néven futó profilról küldjük majd az infókat, kérlek azt ne jelöljétek ismerősnek. Ha pedig szeretnétek kiemelt helyre tenni a Csoportot, akkor a fogaskeréknél válasszátok ki, hogy "kedvencek közé".
Az FB csoport elindulása mellett tovább működik majd az FB Oldal is, ameddig úgy látom, hogy igény van rá. Tehát kérlek ne jelentkezzetek ki az jelenlegi oldalról sem, legalább is egyelőre ne!
Végül: ITT találjátok az új csoportot.
E-mail:
A Túraautó Hírblog a jövőben a Facebook mellett e-mailben is elérhető lesz: editor@wtccblog.hu.
Ide várom az ötleteiteket, hogy mivel tehetném még jobbá az oldalt.
Köszönöm, hogy az elmúlt évben itt voltatok, és a mai undorító netes közegben egy ennyire normális, jó hangulatú közösséget formáltatok. Maradjon ez így a jövőben is!
Lanti
Brabantse Pijl
Pidcock lenyomta Van Aertot
20 ÓRA
Tour of Turkey
Cavendish a harmadik szakaszgyőzelmét is behúzta
EGY NAP