Úgy tűnik egy kicsivel megelőztük a Facebookot, amikor létrehoztuk a Túraautó Hírblog Csoportot. Az újítás lényege az volt, hogy az Oldalakkal ellentétben a Csoportoknál van lehetőség Facebook értesítést kérni a megjelenő hírekről. Ám úgy tűnik nem csak minket zavart, hogy a FB önkényes módon dönti el, mely Oldalak hírei kerülnek ki az üzenőfalunkra, és melyek nem. (A FB ezzel próbálta rákényszeríteni az Oldaltulajdonosokat, hogy vásároljanak fizetett hirdetést). Csak hogy tudjátok, állítólag a bejelölt Oldalak híreinek 12%-a kerül csak az üzenőfalra... Lol!
Szóval élég sokan lázongtak amiatt, hogy ők azért jelölnek be egy Oldalt, mert kíváncsiak annak tartalmára, a rendszer viszont nem teszi közzé. Az eredmény: a jövőben a Facebook Oldalakon is lehet értesítést kérni (kis földgömb a bal felső sarokban) a hírekről.
A dolog rendkívül egyszerű. Miután bejelölted az Oldalt, a borítókép alatt a jobb oldalon van egy fül, amelyen egy pipa és egy "Tetszik" felirat található. Ha arra ráviszed az egeret, legördül egy menü, amiben egyelőre angol nyelven találsz egy opciót: "Get notifications". A jövőben ez valószínűleg magyarra fog változni. Arra egy klikk, kerül elé egy pipa, és már készen is vagy. Ha netán mégsem tetszik a funkció, csak visszamész, még egy klikk, és már nem is zavarnak az értesítések.
Adriatica Ionica Race
Így nyert Viviani sprintet az Adriatica Ionicán
5 ÓRÁJA
Aki teheti jelölje be az opciót, és biztosan megkapja a Túraautó Hírblog valamennyi hírét!
Az újítás miatt egyelőre leállítjuk a Facebook Csoport további használatát, de ha tehetitek, ne iratkozzatok le. Ki tudja, mi lesz ennek az fejlesztésnek a sorsa, hiszen a Facebook továbbra is fizetett hirdetéseket akar.
Ha még akarjátok segíteni a munkámat, akkor az honlapon kirakott szavazásnál jelöljétek be, hogy kértetek-e értesítést vagy sem.
Minden további kérdéssel forduljatok nyugodtan hozzánk az editor@wtccblog.hu címen, vagy a Facebook Oldalon üzenetben.
További jó olvasgatást,
Lanti
Kerékpár
Froome ott lesz a Touron, de nem első számú emberként
18 ÓRÁJA
Kerékpár
A félénk Pogacart a barátnője tanítgatja nyilatkozni
TEGNAP 08:54