Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sagan idén is ott lesz a Girón!

Eurosport
Eurosport

Publikálva 09/01/2021 - 13:12 GMT+1

Tavaszi klasszikusok, Giro, Tour de France és olimpia. Röviden így néz ki Peter Sagan 2021-es versenyprogramja.

Fotó: Eurosport

Tavaszi klasszikusok, Giro, Tour de France és az olimpia. Röviden így néz ki Peter Sagan 2021-es versenyprogramja. Azaz akárcsak tavaly, ebben a szezonban is két nagy körversenyen láthatjuk, de most a kedvenc egynaposairól sem fog lemondani.

Bár a 2021-es Giro útvonalát még nem ismerjük pontosan, azzal már nyugodtan számolhatunk, hogy Peter Sagan ott lesz a rajtnál. De a tavalyi idénnyel ellentétben a kedvenc tavaszi egynaposain is láthatjuk, a Tour de France-hoz hasonlóan. ErrőlJán Valach, a Bora-Hansgrohe sportigazgatója beszélt a Pravdának adott interjúban.
"Szerdától a Garda-tónál edzőtáborozunk, itt fogjuk újra részletesen átbeszélni a programját. De az alapokat már tudjuk. Peter egy nagyon jól terhelhető srác, tavaly bejött neki, hogy két nagy kört mehetett egymás után, és bár a zöld trikóról lemaradt a Touron, minden nap harcban volt érte" - mondta Valach.
picture

000_8RN6LD.jpg

Fotó: Eurosport

A Bora-Hansgrohe sportigazgatója megerősítette, hogy a két nagy körverseny ellenére Sagan szeretne ott lenni Tokióban, bár azt még ők sem tudják, hogy a tervezett olimpiai buborék és a Tour időpontja ebbe mennyire szólhat bele.
Sőt, még azt sem biztos, hogy Sagan hol kezdi a 2021-es idényt, hisz a tervek szerint ment volna Argentínába a San Juanra, de azon a versenyen szinte biztosan nem indulhatnak európai csapatok.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés