Már tényeg nem kell sokat várni, szombaton elrajtol a 104. Tour de France.
Mivel mindenről szinte lehetetlen lett volna beszélni (Bakelants videónézős szokásairól el is feljtettünk megemlékezni...), ezúttal 40 percbe próbáltuk belesűríteni mindazt, ami fontosnak látszik a nagy rajt előtt.
A főbb témáink a következők voltak:
Tour de France
Landa: "Végre szabad vagyok!"
12/01/2018 16:45
1. Először a verseny és az Eurosport történetében, az összes szakaszt az elejétől a végéig élőben közvetítjük. Mennyire jó ez, vagy inkább mennyire nehéz feladat?
2. Az útvonal, és a kevés időfutam. Ajánlásunk az izgalmasnak tűnő szakaszokra.
3. Froome és a gyenge tavasz. Most tényleg jelent ez valamit?
4. A kihívók: Porte, Quintana, kicsit később Contador és a Bardet-Aru kettős.
5. A sprinterek: ki nyeri a legtöbb szakaszt? (+ egy kis Coquard, ha már nem indul)
6. A zöld és Sagan. Tényleg ennyire sima lenne?
7. Közérdekü infók (közvetítések, vendégek, játék, új 'fész lájvos' terveink)
A beszélgetés végén - Contador mellett - kitérünk arra, hogy elfogulatlan kommentárorként, ki miért szurkol az előttünk álló három hétben, és megtudhatjuk, hogy Lanti mit tervez a pénteki napra.
Nem lehet eleget hangsúlyozni, de leírjuk itt is: a Tour de France végig az Eurosporton lesz látható (az esti összefoglalók is, Le Tour by LeMonde címmel), vagyis a Wimbledon semmilyen formában nem befolyásol minket.
Jöhet a nagy rajt, szombaton 14.45-kor kezdünk az Eurosporton!
104. Tour de France – az ESB esélyesei
*** Chris Froome, Nairo Quintana** Richie Porte, Alberto Contador, Romain Bardet* Fabio Aru, Daniel Martin, Alejandro ValverdeMeglepetésember lehet (Top 5-10 esélyes): Louis Meintjes, Rafal Majka, Bauke Mollema, Simon Yates, Johan Esteban Chaves, Geraint Thomas, Primoz Roglic, Ion Zagirre, Sergio Henao,Jakob Fuglsang, Emanuel Buchman, Rigoberto UranRajtlista: ITTÚtvonal/szintrajz/emelkedők: ITT Letölthető roadbook: ITTTV: az összes szakasz az elejétől a végig élőben az Eurosporton!
Tour de France
Új év, új podcast
06/01/2018 08:36
Tour de France
Így tippeltünk
31/12/2017 15:33