"

Elszalasztottunk egy jó lehetőségét, és ezért h

aragszom magamra. Rosszul helyezkedtem, ezért nagyon hátulról kellett kezdeni a sprintemet."

Ezt mondta a tegnapi befutójáról Mathieu van der Poel, aki ma már nem kegyelmezett. 

Nagy fölénnyel nyert meg egy szinte neki tervezett, minimálisan emelkedős hajrát, így a nagy hármas (MVDP, VVA, Alapahilippe) közül mindenkinek van már egy-egy győzelme ezen a Tirrenón.
A kék trikós Wout Van Aert második lett van der Poel mögött, azaz ismét szerzett jóváírást, és a szombati hegyi befutós nap előtt 19 másodperccel vezet a papíron legjobb hegyimenő, Mikel Landa előtt (aki most 5. összetettben) Alaphilippe viszont csak 10 másodpercre van az első helytől.
Kerékpár
Pogačar két nagy körön indul, tele lesz sztárral a Giro-mezőnye
15 ÓRÁJA
Az összetett esélyesek közül mindenki elől jött meg a pénteki szakaszon, leszámítva Geraint Thomast és Egan Bernalt, ők egy bukás miatt kaptak 18 illetve 19 másodpercet (a fehér trikós Sivakov éppen utánuk, 20 másodperc hátránnyal jött meg).
Holnap azonban ezt akár vissza is hozhatják, hisz jön a Tirreno eddigi legnehezebb, hegyi befutós szakasza. A mezőny legkorábban 15.15 körül kezdheti el megmászni a Prati di Tivót (14.6km/7%) szóval semmi fontosról nem fogunk lemaradni. Hisz szombaton a Párizs-Nizzát követően, kicsivel három óra után kezdünk az Eurosport 2-n! 
Kerékpár
Van Avermaet nem akar az új Djokovic lenni
21 ÓRÁJA
Kerékpár
Gino Mäder: „Most akkor köpjem szembe magam és támogassam a sejket?”
TEGNAP 16:54