Michael Matthews tegnapi ünneplése nem az első a sorban. Sőt, mostanában egészen sokat láttunk hasonlót, de ez a legfrissebb. A lengyel kör második szakaszát Vakoc fél perces előnnyel nyerte meg, nagyjából mindenki elfelejtette, hogy van előttük valaki.
Kaliforniában is láthattunk idén furcsaságot, hiszen szegény Eloy Teruel azt hitte, sikeresen meglógott a többiektől, élete sikerét ünnepelte, csak azt nem vette észre, hogy egy körrel korábban tette, mint lehetett volna.
Tour de Hongrie
Belga győzelem a magyar kör 2. szakaszán, Pelikán Jani szökött
14 ÓRA
Blel Kadri pályafutása során már többször is kiszúrt a kollégáival. Tavaly a Roma Maximán lett első, ám ezt a többiek nem tudták, így Filippo Pozzato volt elképesztően boldog a második helyével (a lényeg 1:41-kor kezdődik). Azóta idén a Touron is ünnepelt, róla Alberto Contador feledkezett meg, de a spanyol idejében kapcsolt, és nem ünnepelt látványosan.
Szintén tavaly a Girón is volt egy hasonló eset. A kilencedik szakaszt Maxim Belkov nyerte, erről viszont Carlos Betancur nem tudott semmit. (A lényeg 1:57-től)
És ha valaki azt gondolná, egy versenyen kétszer ilyen nem történhet meg, nézze meg a 17. etap összefoglalóját, amelyben Navardauskast nem értesítették arról, hogy előtte Visconti már áthaladt a célvonalon.
Giro d'Italia
Ez történt a Giro 6. szakaszán
15 ÓRA
Giro d'Italia
Valter Attila: Menjünk tovább, folytassuk, nyomjuk neki!
15 ÓRA