Primoz Roglic tavaly a Tourt, ma a Párizs-Nizzát veszítette el az utolsó napon. Pedig ezt a versenyt is végig uralta, az utolsó szakaszon azonban kétszer is elesett, így Maximilian Schachmanné lett a sárga trikó.

Három szakaszgyőzelem, jelentős fölény, komoly szezonkezdet, de csak nem lett meg a sárga trikó. Roglic kétszer is elesett a Párizs-Nizza utolsó szakaszán (az első után meg is várta a mezőny), így nem tudta megnyerni az összetettet. 
Maximilian Schachmanné lett sárga trikó, aki a zárónap előtt még majdnem 1 percre volt Roglictól. A szakaszt Magnus Cort (EF) nyerte, Roglic 3.08 hátránnyal jött meg, teljesen egyedül, hisz felzárkózás közben az összes csapattársát "elhasználta". Pedig huszonöttel a vége előtt egyszer már úgy tűnt, hogy sikerül elkapni a Bora vezette csoportot, de Roglic (akinek a hírek szerint az első bukásban kiment a válla) csak nem ért fel.
Olympic Games
Valter Attila: „Elismerem, ez tényleg nem egy nagy eredmény, de akkor is befejeztem a versenyt”
2 ÓRÁJA
Szokás szerint jött a nagy fordulat a Nizza utolsó napján, Schachmann megvédte a címét, amire azért nem sokan fogadtak volna a vasárnapi etap előtt. Roglic végül a 15.helyen, de három szakaszgyőzelemmel zárt, Schachmann mellett Vlasov és Ion Izagirre jött be a dobogóra.
Olympic Games
Carapaz szerint a legjobb pillanatban indított, Valverde versenyét a hátfájás tette tönkre
6 ÓRÁJA
Olympic Games
Limitidőn túl, de Valter Attila célba ért az olimpián
10 ÓRÁJA