"Egyáltalán nem volt nehéz dolgunk az üldözéssel, mivel mi semmit nem vezettünk."

Ezt válaszolta arra a kérdésre Mads Pedersen, hogy mennyire volt kemény meló visszahozni a van der Poel-féle csoportot vasárnap, a Kuurne végén. 


Pedersen igazat mondott, tényleg nem sokat láttuk az üldözőcsoport elején trekes versenyzőt. Dolgoztak helyettük mások, főleg Kasper Asgreen.
"Mivel Mathieu-nek semmi nem lehetetlen, egyáltalán nem gondoltam arra, hogy hülyeséget csinál azzal a nyolcvan kilométeres támadással. Őszintén szólva, elég későn értem fel az üldözőcsoportra, szóval nem voltam biztos benne, hogy utolérjük őket. Nekünk tényleg nem volt nehéz dolgunk, mert csak utaztunk és tettük a kereket. Közben pedig bíztunk benne, hogy mások melójának köszönhetően felérünk."
Kerékpár
Pidcock: „Ha hibázol, a cyclocross képes komplett idiótát csinálni belőled”
14 ÓRÁJA
Ez sikerült, van der Poelt két kilométerrel a Kuurne-Bruxelles-Kuurne vége előtt sikerült elkapni, a sprintben pedig Pedersen csak egy kereket követett.
"Stuyvennel mentem, kizárólag rá figyeltem, ő készítette nekem elő a hajrát. Aztán amikor szétnyílt előttem a tömeg, elindultam."
És, hogy mi lett a győztesnek járó plüss szamár sorsa?
Pedersen bár szerette volna megtartani - mégiscsak elég extra nyereményről beszélünk -, inkább odaadta ajándékba Styuvennek. Cserébe a tökéletes felvezetésért.
HLN.be
Giro d'Italia
Ma is rózsaszínben látjuk a világot, itt egy újabb remek összeállítás a 2022-es Giro d'Italiáról!
16 ÓRÁJA
Kerékpár
Némi hamburger, sör és semmittevés után a korábbi Tour-győztes már 2022-re készül
21 ÓRÁJA