Az erős szembeszélben a mezőny nem érzett sok késztetést a versenyzésre, néhány rövid próbálkozás után így Sam Benett 

nyerte az újabb sprintet. 

Vannak napok, amikor az időjárási körülmények nem teszik egyszerűvé a versenyzők dolgát. Így járt csütörtökön a Párizs-Nizza mezőnye is, ami a napra kiírt 200 kilométer hosszú etap nagy részén 20 km/óra feletti szembeszéllel küzdött. Szökéssel így a nap folyamán nem is próbálkozott nagyon senki, a tempó sokáig a 30-as sebességet is alig érte el. A hajrához közeled ugyan néhány kisebb próbálkozás akadt, de így elkerülhetetlen volt az újabb sprint.
Kerékpár
Pogačar két nagy körön indul, tele lesz sztárral a Giro-mezőnye
15 ÓRÁJA
A hajrában az első szakaszokon gyengélkedő Quick Step vonat ezúttal tökéletes felvezetést adott Sam Bennett nek, aki nagyon magabiztosan húzta be a szakaszt. Mögötte Bouhanni és Ackermann érkezett be, mindketten a legjobb helyezésüket szerezték a héten. Az összetettben nem történt komoly változás, Primoz Roglic ugyan belekerült egy kisebb bukásba, de gond nélkül felérve megőrizte a tegnap szerzett vezetését.
Holnap vélhetően egy ennél izgalmasabb nap jön, hiszen a pénteki szakasz tartalmaz majd több mint 3000 méter szintemelkedést. Igazán nagy hegyek hiányában ugyan talán nem az összetett menők csatáznak majd, de a szökevényeknek jól nézhet ki az etap.  
A szokásos időben, 14.15-kor kezdünk az Eurosport 1-en!
Kerékpár
Van Avermaet nem akar az új Djokovic lenni
21 ÓRÁJA
Kerékpár
Gino Mäder: „Most akkor köpjem szembe magam és támogassam a sejket?”
TEGNAP 16:54