Egy teljesen nyugodt, és gyakorlatilag majdnem teljesen sík szakasszal indult az idei Tirreno, egy pillanatig nem volt kérdés, hogy összejön-e a sprint. A hajrát kifejezetten simán nyert meg Wout Van Aert, így elég nagy napja lett a Jumbónak, hisz Roglic a Nizzán vette át a sárga trikót.

Klasszikus bemelegítő szakasz a Tirreno-Adriatico első napján, egy szokatlanul egyszerű, 8(!) kilométer hosszú célegyenessel. Szökés persze volt, ahol Albanese szépen gyűjtögette a hegyi pontokat, így az Eolo-Kometa versenyzője holnap már zöld trikóban tekerhet. 
Wout Van Aert - akárcsak a többi sprinter - izgalommentes nap után készülhetett a hajrára, a belga versenyző elég simán verte Ewant és Gaviriát, így a második idei versenynapján rögtön meg is szerezte az első győzelmét. Nem mellesleg övé a kék trikó, azaz mindkét jelenleg zajló versenyen jumbós kerékpáros vezeti az összetettet.
Kerékpár
Vermeersch az első hivatalos gravel-világbajnok, Oss ezüstérmes
12 ÓRÁJA
"Menet közben éreztem, hogy jobban vagyok, mint a Stradén, de nem hittem volna, hogy egy ilyen befutót meg tudok nyerni. Mondjuk a srácok a lehető legjobb helyre tettek le, onnan már könnyebb dolgom volt. A rajt előtt azt hittem, hogy egy kicsit később jön majd az első idei győzelmem" - mondta Van Aert, aki saját bevallása szerint lépett egyet előre, és egyre jobban alakul a formája.
Nagy napja volt a Jumbo-Vismának, hisz Roglic a Nizzán egy emelkedős befutót nyert meg egészen könnyedén, és úgy, mint Van Aert, vezeti az összetettet.
A Tirreno csütörtökön már egy jóval dombosabb, és a befejezést illetően eléggé emelkedős szakasszal folytatódik, nagyon ne lepődjünk meg, ha Wout Van Aert akkor is elől lesz.
Tour de France
„Thomas példája segít, hogy higgyek magamban” – Froome úgy érzi, lehet még egy nagy dobása
13 ÓRÁJA
Kerékpár
Ismersz olyan színházat, ahol a színészek fizetnek a fellépésért? – Megugrottak a csapatok költségei
TEGNAP - 17:57