Egy teljesen nyugodt, és gyakorlatilag majdnem teljesen sík szakasszal indult az idei Tirreno, egy pillanatig nem volt kérdés, hogy összejön-e a sprint. A hajrát kifejezetten simán nyert meg Wout Van Aert, így elég nagy napja lett a Jumbónak, hisz Roglic a Nizzán vette át a sárga trikót.

Klasszikus bemelegítő szakasz a Tirreno-Adriatico első napján, egy szokatlanul egyszerű, 8(!) kilométer hosszú célegyenessel. Szökés persze volt, ahol Albanese szépen gyűjtögette a hegyi pontokat, így az Eolo-Kometa versenyzője holnap már zöld trikóban tekerhet. 
Wout Van Aert - akárcsak a többi sprinter - izgalommentes nap után készülhetett a hajrára, a belga versenyző elég simán verte Ewant és Gaviriát, így a második idei versenynapján rögtön meg is szerezte az első győzelmét. Nem mellesleg övé a kék trikó, azaz mindkét jelenleg zajló versenyen jumbós kerékpáros vezeti az összetettet.
Olympic Games
Evenepoel a mai nap után nem indítaná magát az időfutam vb-n
11 ÓRÁJA
"Menet közben éreztem, hogy jobban vagyok, mint a Stradén, de nem hittem volna, hogy egy ilyen befutót meg tudok nyerni. Mondjuk a srácok a lehető legjobb helyre tettek le, onnan már könnyebb dolgom volt. A rajt előtt azt hittem, hogy egy kicsit később jön majd az első idei győzelmem" - mondta Van Aert, aki saját bevallása szerint lépett egyet előre, és egyre jobban alakul a formája.
Nagy napja volt a Jumbo-Vismának, hisz Roglic a Nizzán egy emelkedős befutót nyert meg egészen könnyedén, és úgy, mint Van Aert, vezeti az összetettet.
A Tirreno csütörtökön már egy jóval dombosabb, és a befejezést illetően eléggé emelkedős szakasszal folytatódik, nagyon ne lepődjünk meg, ha Wout Van Aert akkor is elől lesz.
Olympic Games
Roglic nyerte az olimpiai időfutamot
17 ÓRÁJA
Olympic Games
Szlovén arany az időfutamon, Roglic egy percet adott Dumoulinnek
18 ÓRÁJA