Minimum egymillió eurós veszteség. Sőt, kicsivel több is. Saját számításai szerint itt tart most a Deceuninck-Quick Step. Patrick Lefevere az elmúlt hónapok fényében biztos benne, hogy komoly baj lehet abból, ha visszatér a vírus, újra leáll a világ és nem lehet augusztusban folytatni a szezont. 


"Számolgattam egy picit, és oda jutottam, hogy a leállás miatt jelenleg 1.3 millión eurós veszteségnél járunk. És ez még nyilván nem a teljes összeg, hisz azt majd csak december végén tudom megmondani. De nem kizárt a 3-4 millió közötti mínusz. Ha visszajön a vírus, és teljesen le kell állni, akkor nagyon nagy szarban leszünk."
Lefevere amellett, hogy próbálja egyenesben tartani a sorát, a jövőre is figyel, épp ezért korábban Dries Devenyns és Iljo Keisse mellett, Yves Lampaert-ral is szerződést hosszabbított. Bob Jungels jövője viszont (a magas fizetési igénye miatt) még erősen bizonytalan.
Kerékpár
Caruso: "Nem történt semmi extra, csak egy kicsit híresebb lettem”
EGY ÓRÁJA
Ennél viszont most van fontosabb az, hogy augusztus 1-jén rendben újrainduljon a 2020-as szezon.
"Senkitől nem kérhetem azt, hogy fizessen nekünk, miközben nem kap semmit cserébe. Kicsit aggódom a jövő miatt, annak ellenére, hogy a Deceuninck-el 2021 végig van szerződésünk. Attól félek, hogy a szponzorok meg fogják unni ezt a helyzetet, és nem fognak pénzt adni a két szép szemünkért cserébe." 

EdN6OYlXkAEDzDm.jpg

Fotó: Eurosport

A jövő tehát bizonytalan, miközben a csapat egy hegyi edzőtáborral hangol a folytatásra.
"Olaszországban, a Fassa-völgyben készülünk, és látom a srácokon, hogy rajtuk nem múlik az újrakezdés, ők rendben lesznek. Minden biztonsági előírásra odafigyelünk, elővigyázatosak vagyunk, mivel többet nem tudunk tenni. Remélem, sehol nem lesz gond a vírussal, mert még egy leállásnak beláthatatlan következményei lennének. És itt nem magunkra, hanem az egész mezőnyre gondolok."
HLN.be
Adriatica Ionica Race
Így nyert Viviani sprintet az Adriatica Ionicán
12 ÓRÁJA
Kerékpár
Froome ott lesz a Touron, de nem első számú emberként
EGY NAPJA