Két kemény hegyi, és egy őrült szökős szakasz után ma egy igazán 'saganos' nappal folytatódott a Katalán kör, amit nem meglepő módon, Peter Sagan nyert meg.


Ez volt a Bora versenyzőjének első idei győzelme, ami mindenféleképp önbizalomnövelő lehet száma a közelgő nagy egynaposok előtt. A 2021-es szezont a Tirrenón kezdő Peter Sagan "kényszerből" jött a Katalán körre, hisz a februári kényszerpihenője miatt - ő is elkapta a koronavírust - egyszerűen versenykilométerekre volt szüksége. Ő ugye normál esetben most a holnapi Gent-Wevelgemre készülne.
Kerékpár
Veszélyben a szezon? Busszal ütközött a Tour de France-győztes bringás
6 ÓRÁJA
Valter Attila az elmúlt két nap szökése után most a hajrában tűnt fel Simon Guglielmi felvezetőembereként, ami minimum szokatlan látvány volt még egy ilyen, nem klasszikusan sprinterek számára írt szakasz végén is.
A nagyok közül mindenki nyugiban ért be a célba, Sagan egy kerékpárhosszal nyerte a hajrát Impey előtt. Vasárnap következik a szokásos és nem túl könnyű barcelonai körözés, az eddigieknél is korábban, 12.30-kor kezdünk az Eurosporton. A Katalán kör után pedig azonnal jön a Gent-Wevelgem!
Kerékpár
Sam Bennett: „Egy évet elpazaroltam, de k*rvára küzdeni akarok a zöld trikóért”
12 ÓRÁJA
Kerékpár
A vér nem hazudik - robbant a vegán étrendbomba, a bizonyítékok egyre meggyőzőbbek
TEGNAP 08:44