Nem van der Poel, nem van Aert, és nem is a világbajnok Julian Alapahilippe, hanem Jasper Stuyven nyerte a Milánó-Sanremót! De nem is akárhogy, hanem egy extra helyen és időben, a Poggio alján bemutatott támadás után.

Annyira mindenki a két legnagyobb esélyesre koncentrált a rajt előtt, hogy az már-már gyanús volt. Nyilván nem véletlenül várt mindenki van der Poel-van Aert párharcot a Sanremó végén, hisz mindketten elképesztő formában éreztek a rajtra.
Jasper Struyven azonban kifogott rajtuk, egy okos, a Poggio alján bemutatott korai támadással. Bár nem sokkal a cél előtt volt egy pont (a hatránézés), amikor úgy tűnt, hogy a Trek versenyzőjét elkapja a mezőny, de Stuyvennek maradt némi előnye.
Tour de France
„A Tourt szívesen törölném az agyamból” – Enric Mas mélyről jött vissza a Vuelta-dobogóra
6 ÓRÁJA
Mögötte a mezőnyhajrát, a Poggiót végig elől teljesítő Ewan nyerte (akárcsak Nibali szólója után, megint második lett...), a címvédő Wout van Aert bejött harmadiknak, mögötte pedig talán sokakat meglepve, bizony Sagan érkezett. Aki sorozatban (!) harmadszor zárt a negyedik helyen a Sanremón.
Mathiue van der Poel is ott volt a csoport elején, de ő jól láthatóan már csak gurult az utolsó métereken, így lett ötödik. Stuyven viszont megnyerte pályafutása eddigi legkomolyabb egynaposát, pedig korábban is voltak nagy győzelmei, például az Omloopon és a Kuurnén.
Kerékpár
„A szíve egy hegyimenőé, a megindulása egy sprinteré” – Bini Girmay számára határ a csillagos ég
14 ÓRÁJA
Kerékpár
Pogačar: „Nagyon jó lenne újra Bernal ellen versenyezni”
TEGNAP - 17:30