A három egyhetest nyerő Alejandro Valverde, az élete első klasszikusát a Roubaix-n megszerző Greg van Avermaet, a három összetett második hellyel álló Alberto Contador, az eddig nem túl szerencsés Peter Sagan, Nibali levele Arunak, és zárásként egy kis játék. Ezek a témák kerültek szóba a legújabb podcastünkben.
Ahol megpróbáltunk minden olyan történésre kitérni, ami az eddigi tavasz során fontosnak tűnt.
A podcast végén feltett kérdések (25.58-tól), ha ti is válaszolnátok:
Kerékpár
Fraile az új spanyol bajnok!
11 ÓRÁJA
1. Ha egy nagy körverseny előtt választhatnál, hogy mit tudj meg előre: azt, hogy ki lesz a két dobogós (de nem a végső győztes) vagy azt, hogy melyik lesz a végeredmény szempontjából sorsdöntő szakasz, melyiket választanád?
2. Ha visszamehetnél az időben és hatalmadban állna valamelyik csapat indulását megakadályozni, melyiket választanád: Us Postal vagy Sky?
3. Ha válaszhatnál, hogy egész évben láthatsz 2 magyar versenyzőt WT szinten, vagy legyen egy Tirrenóhoz/PN-hez hasonló rangos, a sztárok által is látogatott magyar egyhetes verseny, melyiket választanád? (azzal a megkötéssel, hogy ezen magyar csapat és versenyző nem indulna)

ui:

A podcastben említett Nibali levél: ITT elolvasható.ui2: Bár a beszélgetés végén szóbakerült, mégegyszer a legfontosabb közvetítések:04.16 - Amstel, 04.19 - FW, 04.23 - LBL. Kivétel nélkül az Eurosporton.ui3: Dávid szerint 'Turzsisz' a helyes kiejtés. Ha valaki látta volna a GP Denaint csütörtökön:)

Kerékpár
Sam Bennett: „Nem vagyok balek, amikor kell, mutatom az erőt”
16 ÓRÁJA
Kerékpár
Van Aert nem tart ott, ahol szeretne, de nem szabad őt leírni
TEGNAP 11:46