Már csak egy nap, és kezdődik a 100. Giro!
Ennek megfelelően egy kellően hosszú - több, mint egy órás - podcasttel készültünk, ahol megpróbáltunk minden fontosnak tűnő kérdésre kitérni (Mollemát majdnem ki is hagytuk, Adam Yates-re meg majd az élő adásban visszatérünk).
Németh Szabival elsőként a legnagyobb esélyesekről, majd az érdekesnek tűnő szakaszokról, a sprinterekről, Scarponiról és az RCS Sport által kitalált - majd szerencsére elég hamar visszavont -, a legjobb lejtmentezőnek szánt díj értelméről beszélgettünk.
Giro d'Italia
Tom Dumoulin: A srác a rózsaszín trikó mögött
04/11/2017 09:10
Zárásként pedig kitértünk az ESB szavazására, ahol öt, a 100. Girót érintő kérdésre szavazhattatok. És szavazhattok, egészen vasárnap estig. Holnap 13.00-tól tehát jön az első szakasz, hétfőn pedig az első pihenőnap (a mezőny átrepül Szicíliába), és egy újabb podcast.
Akkor majd az első három nap érdekességeit próbáljuk átbeszélni.
100. Giro d’Italia – az ESB esélyesei
*** Vincenzo Nibali, Nairo Quintana** Steven Kruijswijk, Thibaut Pinot, Bauke Mollema, Tom Dumoulin, Ilnur Zakarin* Mikel Landa, Bob Jungels, Adam Yates, Tejay Van GarderenMeglepetésember lehet (Top 5-10 esélyes): Geraint Thomas, Domenico Pozzovivo, Tanel Kangert, Andrey Amador, Rohan Dennis, Sebastien Reichenbach, Davide Fromolo, Kenny Ellisonde, Maxime Monfort, Hugh Carty, Pierre RollandRajtlista: ITTÚtvonal/szintrajz/emelkedők: ITT A térkép: ITT A roadbook: ITTTV: Péntek - 13.00/Eurosport (az 1. szakasz ismétlése: 0.30 és 20.00/Eurosport 2)
Giro d'Italia
Dumoulin: Ilyen egy tökéletes év
12/10/2017 11:42
Giro d'Italia
Giro, nagy rajt, Jeruzsálem
18/09/2017 18:03