Giro d'Italia Donne
Stage 3 | nők | 02.07.2022
Befejezett
Cala GononeOlbia
Hirdetés
Ad

LIVE: Cala Gonone - Olbia

Giro d'Italia Donne - 2022. július 2.

Giro d'Italia Donne Cala Gonone - Olbia – Kövesd élőben az Eurosporttal! A(z) {Stage}} 12:25 időpontban kezdődik ezen a napon: 2022. július 2..

Nálunk megtalálod a legfrissebb kerékpáros híreket, és mindent, amit a versenyekről tudni kell: Eredmények, Tabella, útvonal, és a(z) Giro d'Italia Donne teljes menetrendje, vagy hogy kik voltak a Korábbi győztesek.

Kövesd velünk Valter Attila, Peák Barnabás, Fetter Erik és Dina Márton szezonját, nálunk megtalálod a világ legjobb kerékpárversenyzőit, a(z) Giro d'Italia Donne állásának alakulását és a legfrissebb eredményeket. A friss kerékpáros híreket keresel, válaszd az Eurosportot.

Az Eurosporton első kézből értesülhettek a(z) Giro d'Italia Donne legfrissebb híreiről, olvashattok interjúkat, szakértői véleményeket, megmutatjuk a versenyek legjobb pillanatait, elhozzuk videón az összefoglalókat, és sok minden mást is megmutatunk. A Tour de France, a Giro d’Italia és a Vuelta a España egyetlen percéről sem maradtok le velünk.

Válaszd az eurosport.hu-t ha a sportvilág legfrissebb híreit keresed: foci, kerékpár, tenisz, snooker és még sok más sportág híreivel és videóival várunk minden nap!