Chris Froome csalódott. Ahogyan mai Twitter-bejegyzésében írta, az idei Tour de France mindhárom nagy esélyese a Teidén - 3700 méter magasan - készül, de egyetlen versenyen kívüli dopping-ellenőrzésre sem került sor az elmúlt két hétben. Hatalmas csalódás ez a számára.
"Three major TDF contenders staying on Mt.Teide and no out of competition tests for the past 2 weeks. Very disappointing." -
Chris Froome (@chrisfroome)
Később egy másik üzenetben kiegészítette mondandóját azzal, hogy saját magát is a három közé veszi, és azért lennének fontosak az ilyen vizsgálatok, hogy bebizonyítsák, valóban tiszták - függetlenül attól, hol versenyeznek. A Tour tavalyi győztese Twitteren kérdezte meg Vincenzo Nibalit, hogy ő ellenőrizték-e, az olasz azt mondta, a vulkánnál nem, csak otthon.
Kerékpár
Ez történt a Giro 4. szakaszán
9 ÓRA
Tegnap egy másik interjújában arról beszélt, hogy a kulacsába ő maga tölti a kemény szakaszokat megelőzően a dupla eszpresszót, nagyon sok cukorral vagy mézzel.
A Tour de France július 5-én rajtol, a címvédő mellett Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) és Vincenzo Nibali (Astana) a másik két nagy favoritja. Az Eurosport pedig természetesen élőben közvetíti a háromhetes versenyt.
Giro d'Italia
Valter Attila fehér trikós a Girón, Dombrowski nyerte a szakaszt
12 ÓRA
Tour de Hongrie
Elektromos autóval kísér a Škoda az idei Tour de Hongrie-n
15 ÓRA