Sajnos rossz hírek érkeztek a vasárnap súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotáról. A Marussia pilótájának családja kedden közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy a 25 éves francia versenyző kiterjedt agykárosodást szenvedett, állapota kritikus, de stabil. Sajnos igen nagy az esély, hogy maradandó károsodást szenvedett, és annak is kicsi a valószínűsége, hogy egyáltalán magához tér.
Ezek után minden más hír jelentőségét veszti.
Pedig menesztették Jens Kellert. A Schalke vezetőedzőjének jövője folyamatosan kérdéses volt, de eddig mindig produkált a csapattal egy olyan eredményt, amit követően nem lehetett kirúgni. Most - hiába győzte le másfél hete a nagy rivális Dortmundot - a Maribor elleni 1-1 és a Hoffenheimtől elszenvedett 1-0-s vereség túl soknak bizonyult. Már az utód is megvan, a Chelsea-vel BL-t nyerő Roberto Di Matteo ül le a kispadra.
Tour de France
Bennett nem, Cavendish viszont ott lesz a Touron!
38 PERCE
Lesz magyar színekben rajthoz álló, a Világkupában stabilan pontszerző férfi alpesi síző. A horvát Dalibor Samsal ugyanis megkapta a magyar állampolgárságot, így attól a naptól kezdve, amely során megkapja a nemzetközi szövetség magyar engedélyét, hazánkat fogja képviselni.
Sérülés miatt Vanczák Vilmos és Simon Ádám is elhagyta a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborát. Helyükre Korhut Mihályt és Fiola Attilát hívta be Dárdai Pál szövetségi kapitány. A mai napont sajtótájékoztatót is tartottak a nemzeti csapatnál, amelyen Szalai Ádám elmondta, egyelőre csak a következő négy mérkőzés erejéig tért vissza a válogatotthoz, és "ég és föld" a különbség a korábbi időszak edzései és körülményei, valamint az elmúlt két napban tapasztaltak között.
Rafael Nadal annak ellenére pályára lép holnap Shanghajban Feliciano Lopez ellen, hogy vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála.
A nap további hírei élő hírfolyamunkban rovatunkban.
Tour de France
Íme az idei Tour de France útvonala
4 ÓRÁJA
Kerékpár
Filutás Viktor címet védett, Wout van Aert az új belga bajnok
8 ÓRÁJA