Jövő hét szerdán az Eurosporton is elkezdődött volna a 2021-es kerékpáros szezon, ráadásul a rajton rögtön két magyar versenyzőt láthattunk volna.


Ma délután azonban kiderült, hogy a valenciai kört sem tudják megrendezni az eredeti időpontban, így Fetter Erik (Eolo-Kometa) és Valter Attila (FDJ) bemutatkozása is csúszik. Mindkét magyar versenyző Spanyolországban indította volna a 2021-es szezont, a halasztás miatt azonban az ő versenyprogramjuk is módosult.
Jelen állás szerint a vasárnapiGrand Prix Cycliste la Marseillaise lesz az első európai verseny, amit az Eurosport Playern élőben mutatunk. A Clasica de Almeria még ott van a naptárban, ha azt az egynapost meg tudják tartani, akkor február 14-ig kell várni az első tv-s országúti közvetítésünkig.
Olympic Games
Evenepoel a mai nap után nem indítaná magát az időfutam vb-n
9 ÓRÁJA
A Tour Down Under törlésével az UAE Tour lesz az első idei WorldTour-verseny, amit a tervek szerint február 21-től közvetítünk majd az Eurosporton.
Jelentősebb törölt vagy elhalasztott versenyek 2021-ben
Tour Down Under, La Tropicale Amissa Bongo, Vuelta a San Juan, Cadel Evans Great Ocean Road Race, Tour de Langkawi, Saudi Tour, Herald Sun Tour, Tour Colombia, Tour of Oman, Tour of Antalya, Vuelta a Ciclista a la Región de Murcia, Tour de Yorkshire, Tour de Normandie, Colorado Classic, Volta ao Algarve, Challenge Mallorca, Comunitat Valenciana 
„Reméljük, legalább a nagyobb versenyek lemennek" - csúszik a szezonkezdés, egyre nő a bizonytalanság a mezőnyben | Eurosport
A halasztások elkezdték érinteni az európai naptár felkészülési versenyeit is, ami egyre nehezebben érinti a problémát nagyrészt figyelmen kívül hagyni próbáló bringásokat. Hiába hihettük sokan, hogy az előző szezon nehézségei után a kerékpársport már kint van a vízből, és a koronavírus nem okoz több problémát, sajnos nem így alakult.
Olympic Games
Roglic nyerte az olimpiai időfutamot
15 ÓRÁJA
Olympic Games
Szlovén arany az időfutamon, Roglic egy percet adott Dumoulinnek
16 ÓRÁJA