A szerződése az év végén lejár, de ebben a szezonban biztosan nem vált csapatot Chris Froome, akit az elmúlt hetekben több csapattal, így az Israel Start-Up Nationnel is összehoztak. A Cyclingnews egy belső forrásra hivatkozva arról írt, hogy a brit versenyző része az Ineos Tourra nevezett keretének, és továbbra is kapitányi szerepet szánnak neki.Az idei csapatváltás kizárható, legalábbis egy belső forrásra hivatkozva erről írt ma a Cylingnews. Állítólag előző héten az Ineos franciaországi edzőtáborában Dave Brailsford kijelentette, hogy Froome a szerződésé végéig velük marad, és komolyan számolnak vele az augusztus 29-én rajtoló Tour de France-on. Kapitányként tekintenek rá, akárcsak Bernalra vagy Thomasra.
Tour de France
Ackermann kiakadt, egy korábbi ígéret ellenére sem lehet ott a Touron
9 ÓRÁJA
Hogy mi lesz jövőre, azt még senki nem tudja, elvben az Ineos tehetne olyan ajánlatot Froome-nak, hogy a brit versenyző a csapatnál maradjon. De az biztos, hogy ha idén nem nyer Tourt, ez az ajánlat nem lesz, nem lehet versenyképes az Israel által kínált összeggel.

UJ8tSSeBWJ9vKoR8ezZS54-650-80.jpg

Fotó: Eurosport

Sajtóinformációk szerint a Sylvan Adams csapata évi 5.5 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni Froome-nak, amivel a brit kerékpáros az egész mezőny legjobban fizetett versenyzőjévé válhatna. Ráadásul az Israel hosszú távra tervez a 35. születésnapját májusban ünneplő Froome-mal, hisz a pletykák szerint három éves szerződést ajánlottak neki.
Nemrég egy állandó edzőtárs, Dylan van Baarle nyilatkozott arról, hogy idén szerinte nem túl valószínű Froome csapatváltása.
"Persze, hogy beszélgettünk a témáról, hisz folyamatosan erről szólnak a hírek. Chris pontosan tudja, hogy milyen erős csapatban teker jelenleg, és azok alapján, amit nekem mondott, szerintem az Ineos versenyzőjeként szeretne eljönni a Tourra."
Kerékpár
Hegynek felfelé sodródott ki a bringás
EGY NAPJA
Kerékpár
Caruso: "Nem történt semmi extra, csak egy kicsit híresebb lettem”
EGY NAPJA