A híres ötödik szakasz! Az, amelytől már most mindenki tart. Ahol - a létező legnagyobb közhelyt használva - nem lehet megnyerni az idei Tour de France-t, de el lehet veszíteni. Gondoljunk csak a Girora és Dan Martin, valamint Joaquim Rodriguez balszerencsés esetére. Éppen ezért megy el mindenki megnézni. Alberto Contador és Vincenzo Nibali már járt ott, most a Sky, a Trek és az Omega is feltérképezte, mire kell számítani július 9-én, szerdán.
Mark Cavendish leginkább az új bajnoki trikójával keltett feltűnést. Eddig fehérben tekert, lehet, hogy innentől kezdve feketében lesz. (A rossz hangok szerint azért, mert ez a szín slankít. :-) ).
The jersey... Maillot champion Grande-Bretagne customisé ?
— Nicolas Geay (@Nicogeay)
Olympic Games
Primoz Roglic: „Hülyeség ezt a sikert egy Tour-győzelemhez hasonlítani”
TEGNAP 08:59
Fabian Cancellarának nem kell bemutatni ezt a környéket. Háromszor nyert Roubaix-t, és ha 4 éve nem kell Andy Schlecket segítenie, a legutóbbi itt megrendezett TDF-szakasz is az övé lett volna.
Were i was this afternoon!!! Do you will find out were it is..!!
— Fabian cancellara (@f_cancellara)
A címvédő Chris Froome a hétvégét még Yorkshire-ben töltötte. Az ottani etapok, különösen a második már érdekes lehet, ez azonban még több feszültséget hordoz magában.

A Roubaix idei bajnokával, Niki Terpstrával

Fotó: Eurosport

Olympic Games
Evenepoel a mai nap után nem indítaná magát az időfutam vb-n
TEGNAP 16:57
Olympic Games
Roglic nyerte az olimpiai időfutamot
28/07/2021 10:15