Fabian Cancellara jövőre megpróbájla megdönteni az egy órás világcsúcsot! Még kérdés, hogy mikor, de biztosan megpróbálja. A cseh Ondrej Sosenka 49.700 méteres rekordját próbálja felül múlni a tavaszi egynaposokon szinte verhetetlen svájci versenyző, aki a 2013-as évet 6 győzelemmel és egy időfutam világbajnoki bronzéremmel zárta.

Cancellara 2.jpg

Fotó: Eurosport

Idén a Flandriai körversenyt és aParis-Roubaix-t is Cancellara nyerte
Volta ao Algarve
Volta ao Algarve: Összefoglaló az ötödik szakaszról
15 ÓRA
Sok részletet egyelőre nem ismert csak biztos, Cancellara jövőre megpróbálja. Keddtől a 32 éves svájci versenyző a RadioSchack négy napos belgiumi összetartásán vesz részt, valószínűleg ott tisztázódnak majd a részletek.
"Először is le kell ülnünk a Trekkel megbeszélni, hogy biztosítják-e számunkra a rekordöntés technikai feltételeit. Aztán ki kell választani a megfelelő időpontot. Ha Fabian szeretné megdönteni az egy órás világcsúcsot, minimum 3 hét speciális felkészülésre lesz szüksége" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Luca Guercilena. "Két időpontot lőttünk be előzetesen. Elsőként a tavaszi egynaposok utáni időszakot néztük ki, de arra is van esély, hogy Fabian első nagy háromhetese után próbálkozunk meg a rekordöntéssel. Még nem ismert a programja, de elég nagy esély van rá, hogy a Giro-Vuelta kettőssel próbálkozik meg jövőre. Ki kell választanunk a helyszínt is. A manchesteri, az anadai (Portugália) és a aguascalientesi (Mexiko) velodrome jött elsőként szóba" - mondta a RadioSchack menedzsere.
Érthetően sok még a nyitott kérdés, de egy biztos: Fabian Cancellara jövőre megpróbálja megdönteni az egy órás világcsúcsot.
Giro d'Italia
Merlier nyerte a Giro első sprintjét, a magyarok rendben megjöttek
16 ÓRA
Giro d'Italia
Összefoglaló a Giro d'Italia 2. szakaszáról
16 ÓRA