Az UTE–FTC-Telekom jégkorong Erste Liga-mérkőzés első harmadának elején Szabad Kevin, az 

újpestiek csatára hátulról leütközte Berger Ákos játékvezetőt

.


Társa, Babic Vladimir azonnal félbeszakította a játékot, az orvosi stáb a játékvezető segítségére sietett. Berger Ákos nem tudta folytatni a munkát, hosszú ápolás után hordágyon vitték le, majd kórházba szállították. A játékvezetőt a honvédkórházban alaposan megvizsgálták és ellátták, majd péntek reggel hazaengedték. 
"Súlyos agyrázkódásom van, de szerencsére nincs törésem, a koponya CT negatív lett, komoly problémát nem mutatott – nyilatkozta Berger Ákos. – Sajnos jelenleg is kettős látással küzdök, és nem vagyok túl jól. De azt mondták az orvosok, egy-két nap, és remélhetőleg elmúlik. A fényt kerülöm, a sötét szobában fekszem és pihenek. Néhány hétig biztosan nem végezhetek semmilyen sporttevékenységet, de remélem, hogy hamar felépülök, és az Erste Liga márciusi rájátszására visszatérhetek a jégre."
NHL
Visszavonul az NHL legeredményesebb amerikai kapusa
29/04/2021 18:57
A rangadót az ápolás miatti mintegy negyedórás leállás után folytatták és végigjátszották, az FTC-Telekom hosszabbításban nyert 3-2-re a Megyeri úton. Szabad Kevin megmozdulását vizsgálja az Erste Liga fegyelmi bizottsága.
Magyar Jégkorong Szövetség
Jégkorong
Elhunyt a csehek legendás hokijátékosa
27/04/2021 20:06
NHL
Bár a hosszabbításban kikapott, így is rájátszásban a Carolina
27/04/2021 07:49