Az NHL-ben is zajlik a nagy nyári holtidény, így csak mérsékelten csordogálnak idehaza is érdekesnek számító hírek. Közülük is ki kell emelni a kanadai Sidney Crosbyra vonatkozó információt, amely szerint - ellentétben a korábbi hírekkel - mégsem kell megműteni a Pittsburgh kiválóságát. A jobb csuklóján megsérülő olimpiai bajnok játékost konzervatív kezeléssel (magyarul műtét nélkül) próbálják  meg a Penguins orvosai játékra alkalmas állapotra hozni. Ideje még bőven van a regenerálódásra, hiszen az NHL 2014/15-ös idénye csak októberben kezdődik el.
Egyelőre még csak szőrmentén kapcsolódik az NHL-hez, de mivel magyar vonatkozása van, így kiemelt helyre kívánkozik a Nagy Gergővel kapcsolatos, a napokban nyilvánosságra került információ. A 41-szeres magyar válogatott 24 éves hokis ugyanis próbajátékos szerződést kapott a St. Louis Bluestól. A 191 cm magas és 96 kilós játékos számára ez még nem jelent garantált NHL-es szereplést (ez még magyar hokisnak nem adatott meg korábban), de az alapozást a Blues idei draftoltjaival kezdheti meg. Legutóbb hét éve (Vas János - Dallas) került magyar jégkorongos ennyire közel az észak-amerikai profi jégkorong bajnoksághoz.
NHL
Öreg hokis nem vén hokis
07/08/2014 19:54
A közelmúltban a szomszédban (Szlovénia, Jesenice) járt az NHL bajnokoknak járó trófea, a Stanley Kupa. A díszes, nem kis súllyal bíró kupát Anze Kopitar hozta haza. A Los Angeles Kings játékosa egykori EBEL-es csapatának otthonában gyerekekkel ünnepelte meg újra a Kings szenzációs évadját.
NHL
Az NHL nyáron sokkal gazdagabb
30/07/2014 18:03
NHL
Új csarnokban a Red Wings, elfogyott a Kings-bérlet
24/07/2014 06:54