Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Vas Blanka a vb-n is 4. lett, edzőt váltott a US Open bajnoka, durvul Hamilton és Verstappen párharca

Eurosport
Eurosport

Publikálva 26/09/2021 - 08:40 GMT+2

Az Eurosport szombati hírösszefoglalója.

Emma Raducanu

Fotó: AFP

Aki úgy érzi, szívesebben olvasná már kora reggel az összefoglalóinkat, annak nincs más dolga, mint feliratkozni az Eurosport napi hírlevelére, amit ezen a linken tud megtenni.

Negyedik lett a női felnőtt világbajnoki mezőnyversenyen Vas Blanka, a 20 éves magyar kerékpáros. A tokiói olimpia hegyikerékpáros versenyében szintén a negyedik lett Vas, elég jó éve van tehát. Ha valaki lemaradt volna erről az óriási szombati eredményről, erre a linkre kattintva megnézheti a befutót!
A US Opent megnyerő Emma Raducanu kevesebb mint két héttel a hatalmas győzelme után edzőt váltott. A 18 éves brit teniszező úgy érzi, fontos időszak áll előtte, több tapasztalattal rendelkező trénerre van szüksége. Raducanu még nem tudja, kivel fog dolgozni, a szezon végéig ki is várna a döntéssel.
Lewis Hamilton és Max Verstappen között egyre keményebb csaták alakultak ki az F1-es szezon során. Kettejük párharca hosszú idő óta a legszorosabb küzdelem a világbajnoki címért, ennek megfelelően pedig a páros közti rivalizálás is egyre fokozódik. Cikkünkben összeszedtük, hogyan fajultak idáig a dolgok.
picture

Vas Blanka fantasztikus, negyedik lett a világbajnoki mezőnyversenyen!

TENISZ

A pénteki nyitó körben az európaiak mindhárom egyes mérkőzésüket megnyerték a férfi tenisz Laver-kupán a Világválogatott ellen, Bostonban, és csak az egyetlen páros összecsapást veszítették el.
Összefoglaltuk a bostoni torna első napjának legemlékezetesebb pillanatait, válogatásunkból nem maradhatott ki az idén a lelátóra kényszerülő Roger Federer fogadtatása.
Október elején derül ki, hogy szüksége lesz-e még egy műtétre Dominic Thiemnek. Ha csuklója nem bírja a terhelést, az Ausztrál Opent is kihagyhatja a Grand Slam-bajnok teniszező. Thiem reagált az ex-fizioterapeutája vádaskodására is.
picture

Laver-kupa: Rublev legyűrte Schwartzmant, Európa 3-0-ra elhúzott

FOCI

A Chelsea és a Manchester United is otthon szenvedett 1-0-s vereséget az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján, előbbi a Manchester Citytől, utóbbi az Aston Villától.
A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig hazai pályán 6-0-ra kiütötte Dárdai Pál csapatát, a Hertha BSC-t a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján. Ez volt a magyar edző karrierjének eddigi legnagyobb veresége.

KERÉKPÁR

A kétszeres világbajnok, Anna van der Breggenúgy érezte, hogy itt az idő felhívni a figyelmet a nyomásra, ami a fiatal sportolókra nehezedik, amikor a testsúlyukról van szó.
Julian Alaphilippe 2020-ban elérte pályafutása nagy célját, megszerezte a világbajnoki címet, amire a franciák 23 évet vártak. Teljesen nyilvánvaló, hogy messze nem lesz olyan nagy nyomás rajta vasárnap, mint Wout van Aert-on.
A magyar versenyző, Fetter Eriknagyot ment az U23-as vb-n, a végső helyezési száma azonban elég csalóka.
picture

Előző nap töltötte a 17-et, vb-aranyat nyert az egykori Roubaix-győztes lánya

MÉG TÖBB SPORT

Lando Norris, a McLaren brit pilótája nyerte a Forma-1-es Orosz Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
Álomszerűen alakult a Ryder-kupa első napja a házigazda amerikai csapat számára, Steve Stricker együttese 6-2-es előnyből várhatja a torna második napját.
Az ISL nápolyi fordulója után került kórházba az ausztrál olimpiai bajnok úszó, Madi Wilson, de már jobban van és újra a versenyzésen jár az esze.
15 éve, 2006. szeptember 25-én egy hétfő esti rangadó keretében térhetett haza a New Orleans Saints NFL-csapata, miután a Katrina hurrikán okozta károk miatt egy évet Texasban töltött. Azt a mérkőzést a helyiek azóta is az újjászületésük szimbólumaként tartják számon.
A harmadik forduló sok csapat számára kiemelt jelentőséggel bír az NFL-szezonban. Azok a csapatok ugyanis, amelyek két vereséggel indították a szezont, egy utolsó szalmaszálba kapaszkodnak most bele: 0-2-ről is csak nagyjából a csapatok tizede csípi meg végül a rájátszást, ugyanez a mutató viszont három buktával nyitva 3% körülire süllyed.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés