Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szoboszlai remekelt, kettős győzelem a rövidpályás gyorskorcsolya-világkupán, Vas Blankát dícséri korábbi edzője

Eurosport
Eurosport

Publikálva 24/10/2021 - 08:45 GMT+2

Az Eurosport szombati hírösszefoglalója.

Szoboszlai Dominik

Fotó: AFP

A Leuvenben rendezett országúti világbajnokság mezőnyversenyében negyedik lett, szintén negyedikként zárt montiban az olimpián, cyclocrossban pedig világbajnoki ezüstérmes az U23-asok között. Vas Blanka tehetségéről és sokoldalúságáról most korábbi edzője is nyilatkozott.
A férfi tenisz világranglista első két helyezettje az oltásokkal kapcsolatban is egyetért, legalábbis abban, hogy az oltási státusz privát dolog. Daniil Medvedev ennek szellemében nem is mondta ki, hogy kapott-e oltást, de azért egy elég erős utalást tett rá.
Az első pau-arnos-i WTCR futam derekán a hatodik helyen haladó Michelisz Norbi jól láthatóan maga elég engedte márkatársát, a bajnokságban előrébb álló Jean-Karl Vernay-t. Pár nappal az eset után a magyar pilóta elmesélte, mi játszódott le benne.

FOCI

Nagyobb tehetségnek tartották Haalandnál, de egy éve még csapata sem volt, miután a gyenge játéka miatt a Rosenborg nem tartott igényt rá. Idén a Bodo/Glimt alapemberének számít, a Roma ellen 3 gólpasszal és 2 góllal szomorította Mourinho csapatát. Bemutatjuk Erik Botheimet
Néhány éve még az angol foci nagy ígérete volt, 50. Premier League gólját pont annyi idősen szerezte meg, mint Harry Kane. Manapság már az számít ritkaságnak, ha bekerül a Tottenham kezdőjébe. Mi történt az elmúlt években Dele Allival?
"Ha engem kérdeznek, szívesen maradnék a futballkarrierem utolsó napjáig a Liverpoolnál, de erről nem tudok sokat mondani - ez nem rajtam múlik. Ez attól függ, hogy a klub mit akar, nem pedig tőlem.” Mohamed Salah elég egyértelműen vallott a Liverpoollal való kapcsolatáról.
A Bundesliga szombati játéknapja jól alakult a magyarok számára. Szoboszlai Dominik ugyan csak csereként léphetett pályára, de utána csak 1 percre volt szüksége, hogy gólt szerezzen, majd még egy gólpasszt is kiosztott. Dárdai Pál és Márton csapata, a Hertha Berlin is apránként egyre előrébb kerül a tabellán, miután 1-0-ra nyertek a Mönchengladbach ellen.

KERÉKPÁR

Az Ineos versenyzője, Ethan Hayter nyerte a 4 számból álló omniumot a roubaix-i pályakerékpáros világbajnokságon. Filutás Viktor jó pontversenyt zárt, és összetettben a 17. lett.

TENISZ

Kialakult az antwerpeni ATP torna döntőjének párosítása. Jannik Sinner a Fucsovics Mártont legyőző Lloyd Harris ellen nyert két játszmában. Ellenfele Diego Schwartzman lesz, aki az amerikai Jenson Brooksby ellen jutott tovább, két sima játszma után.
Babos Tímea visszatérése továbbra is remekül halad. A hamburgi keménypályás tornán, második kiemeltként sikerült bejutnia a döntőbe.

MÉG TÖBB SPORT

A Vasas férfi vízilabdacsapata másfél hete már nem a menesztett vezetőedzővel, Vad Lajossal készül. Az átmeneti időszakban pénteken bajnoki rangadót nyert a gárda a BVSC ellen. A meccs után a csapatkapitány, Bátori Bence nyilatkozott honlapunknak.
Liu Shaolin Sándor arany-, Krueger John-Henry pedig ezüstérmet nyert 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának első, pekingi állomásán. A döntő szerencsésen alakult a két magyarnak, ugyanis rossz rajt miatt kizárták a kanadai Jordan Pierre-Gilles-t és a legjobb, egyes pályáról induló világcsúcstartó kínai Vu Ta-csinget.
Jól sikerült a magyarok úszóknak a dohai rövidpályás világkupa futam. Jakabos Zsuzsa egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett, Szabó Szebasztián pedig a két korábbi ezüstje mellé szombaton egy bronzot nyert.
picture

Az amerikai Zhou nyolc pontot vert Shoma Unóra a rövidprogramban

Bravúrgyőzelmet aratott a Fradi női kézilabda csapata a Bajnokok Ligájában. Végig szoros meccsen, végül egy góllal sikerült nyerni a francia Metz ellen.
Végre elkezdődött az idei alpesi sí világkupa szezon. A söldeni hétvégén először a női óriás-műlesikló számát rendezték meg, 3 és fél év után először magyar indulóval. Az olimpiai címvédő Mikaela Shiffrin nyert, Tóth Zitának nem sikerült befejeznie a futamot.
Meggyilkolták Alex Quinonezt, az ecuadori világbajnoki bronzérmes sprintert. Quinonezt egy barátjával együtt lőtték le, egyelőre nem tudni miért.
Jól sikerült a torna világbajnokság szombati versenynapja a két magyar induló számára. Bácskay Csenge ugrásban lett 5., Kovács Zsófia pedig szintén ezt a helyezést érte el felemás korláton.
Egyelőre nem megy a Los Angeles Lakersnek. Eddig kettő meccsükből egyet sem sikerült megnyerni, de ami nagyobb baj, hogy Anthony Davis és Dwight Howard a kispadnál balhézott egymással. A Phoenix Suns csapatában Chris Paul megdobta 20.000. pontját.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés