Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nagy show várható Monte-Carlóban, Ibrahimovic nem is azt mondta, világcsúcsot szakítottak az Eb-n

Eurosport
Eurosport

Frissítve 12/04/2021 - 09:23 GMT+2

Az Eurosport vasárnapi hírösszefoglalója

Rafael Nadal 2016-os monte-carlói győzelme

Fotó: AFP

Végignéztük a sorsolást, hogy kiderüljön, összejöhet-e a Djokovic-Nadal álomdöntő Monte-Carlóban. A Serie A egyik hétvégi érdekessége volt, hogy Ibrahimovic nem is biztos, hogy azt mondta a bírónak, ami miatt kiállították, a moszkvai súlyemelő Eb-n pedig nagyot szakított az olimpiai- és világbajnok Talahadze. Mármint tényleg nagyot.

Összegyűjtöttük a vasárnapi híreinket:
Djokovic pokolian kemény menetelés elé néz Monte-Carlóban. A két nagyágyún kívül ott lesz még a mezőnyben egyebek mellett a címvédő Fabio Fognini, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev és Fucsovics Márton is.
Úgy tűnik, nagyon benézett valamit az Ibrahimovicot kiállító játékvezető. Vagyis inkább rosszul hallotta, amit a reklamáló svéd mondott neki, és azonnali pirossal leküldte a pályáról. Nagyon nem mindegy, hogyan értelmezik az elhangzottakat, akár a Milan bajnoki helyezése is múlhat a döntésen.
Brutális új világcsúcsok a súlyemelő Európa-bajnokságon. A georgiai Lasa Talahadze világcsúcsokkal védte meg címét a moszkvai súlyemelő Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján a férfiak plusz 109 kilogrammos kategóriájában. Nagy Péter három nyolcadik helyet szerzett úgy, hogy lökésben megjavította országos rekordját.
Tegla Loroupe feltartóztathatatlan. Legendás hosszútávfutó-karrierje befejezése után a minél szelesebb körű béke megteremtésén fáradozik.
Primoz Roglic az utolsó nap visszavette McNulty-tól a sárga trikót, és az összetett mellett további két trikót is elvitt a baszk körversenyről.
A Flandria-győztes Asgreen karrierje egy cowboy-kalappal kezdődött. Átlagos, zárkózott, mégis egy független, újító gondolkodó. Ilyen ember Kasper Asgreen, a Flandria idei győztese.
A Manchester United 3-1-es győzelmet aratott a Tottenham Hotspur otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.
A török körverseny első (vagyis a havazás miatti első) szakaszán trükkös kis sprintbefutó volt.
Sérülések után formahanyatlás: egyelőre nem igazolta klasszisát az Arsenal 45 milliós igazolása. Thomas Partey-tól sokat vártak a londoniaknál, de a ghánai középpályás teljesítménye elmaradt a várakozásoktól. Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere egyelőre nem aggódik, szerinte idővel felveszi a PL ritmusát a játékos.
Mi történt a Liverpool életveszélyes támadójával?Sadio Mané teljesítménye nagyon visszaesett erre a szezonra, pedig a statisztikák alapján ugyanúgy meglőhetné a maga góljait.
Az első helyen kiemelt Pablo Carreno-Busta nyerte a Marbellán zajló, 409 ezer euró (148 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában legyőzte Jaume Munart.
Az olasz Lorenzo Sonego nyerte a 409 ezer euró (148 millió forint) összdíjazású cagliari salakpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három szettben diadalmaskodott a szerbiai születésű Laslo Djere (Györe László) ellen.
Több teniszező kifejtette már, hogy mentálisan mennyire megerőltető folyamatosan buborékokban tölteni a versenyidőszakot, most Dominic Thiem is úgy nyilatkozott, hogy inkább kevesebb versenyen indul az idén.
Babos Tímea párostársa, Veronika Kudermetova nyerte a Charlestonban rendezett, 565 ezer dollár (175 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornát.
A világranglistán 180. helyezett kolumbiai María Camila Osorio Serrano nyerte a Bogotában rendezett, 235 ezer dollár (73 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornát.
A 11. kiemelt David Goffin győzelemmel mutatkozott be vasárnap a 2,1 millió dollár (631 millió forint) összdíjazású monte-carlói férfi tenisztornán.
Soha a Masters történetében nem avattak még japán győztest, de összességében Major-tornán sem nyert még japán golfozó, Hideki Matsuyama szombati játékával viszont karnyújtásnyira került a történelmi sikertől.
Az A döntőben szereplő mindkét magyar egység aranyérmet nyert vasárnap az evezős Európa-bajnokság zárónapján, az olaszországi Varesében.
A Formula-E idei második római futamán Stoffel Vandoorne tudott nyerni. Az Róma ePrix összefoglalóját még a Facebook oldalunkra is feltöltöttük:
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés