Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Djokovic meglepő kiesése, az FDJ újabb sikere, esélyesek EL-továbbjutása

Eurosport
Eurosport

Frissítve 16/04/2021 - 06:40 GMT+2

Az Eurosport csütörtöki hírösszefoglalója

Novak Djokovic à Monte-Carlo en 2021

Fotó: Getty Images

A világelső szerb Novak Djokovic meglepetésre nem jutott negyeddöntőbe a monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán.

Stefanos Tsitsipas ugyanakkor először jutott negyeddöntőbe Monacóban, Rafa Nadal pedig lesöpörte ellenfelét. Eredmények.
Július közepéig, a wimbledoni tenisztorna végéig biztosan Veronika Kudermetova lesz Babos Tímea párostársa, de elképzelhető, hogy a magyar, orosz duó hosszabb távon is együtt játszik majd.
Pozitív lett Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzőjének koronavírustesztje. A Kicker című sportlap információja szerint a koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztják a Hertha következő három mérkőzését.
Újabb FDJ-győzelem született a valenciai körön, Arnaud Demare nyerte a 2. szakaszt.
Hivatalossá vált, ki vezetheti idén az egyetlen, még gazdátlan, új fejlesztésű Audi RS 3 LMS TCR-t a Túraautó Világkupán.
Az Arsenal, a Manchester United, az AS Roma és a Villarreal jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Európa-ligában.

Cikkeink, elemzéseink

A Players’ Voice-ban ezúttal Roberto Bautista Agut osztotta meg gondolatait arról, hogy a tenisz, az imádott lovai és az apaság hogyan segítettek neki az élet nehézségeivel szemben.
A keddi PSG-Bayern München mérkőzés után szerda este sem unatkozhattunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágói során. Összefoglalónk a két találkozóról, nyilatkozatokkal.
Erling Haaland ára brutális 400 millió, de mennyit érhet új csapatának? Utánajártunk.
A szezon első futamán, Bahrainben versenykörülmények között is igazolódott, hogy a Red Bull autói felveszik a versenyt a Mercedesekkel, aminek köszönhetően az utolsó körig izgalmas harcot láttunk. De minek köszönhető, hogy évek óta először valaki már az idény elején gyorsabbnak tűnik, mint a német istálló?
Tom Pidcock, az Ineos 21 éves brit versenyzője szerdán megszerezte profi pályafutása első országúti győzelmét. Nem csak országúton remekel azonban a fiatal kerékpáros – sokoldalúságát mutatjuk be cikkünkben.
George Bennett-től megszokhattuk már, hogy minden témában őszintén és nyíltan szólal meg, így nem meglepő, hogy a Jumbo versenyzőjének az UCI nagy visszhangot kiváltó új szabályairól is megvan a véleménye.
A patinás, kétszeres angol bajnok, 137 éves Derby Countyt a 29 esztendős spanyol Erik Alonso vette meg. Írtunk a terveiről és róla is.
Véget ért a snooker világbajnokság selejtezősorozata, teljessé vált a főtáblás résztvevők névsora. Beszámolónk itt olvasható.
Zlatan Ibrahimovićnak nincs túl jó hete. A Parma elleni bajnokin kiállították, majd megszegte az olasz koronavírus protokollt. Most pedig itt az újabb ügy: fogadási összeférhetetlenség miatt akár több éves eltiltást kaphat.
Az esélyesség terhe, olimpia-központúság, valamint a sportolói pályafutást követő hagyaték is szóba került Mikaela Shiffrin és Iga Swiatek háromnegyed órás beszélgetése során.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés